DANIEL ANTOR

DANIEL ANTOR

DIRECTOR GENERAL

Dupa 20 de ani petrecuti in industria auto, Daniel Antor s-a alaturat echipei Stejarii Country Club pentru a dezvolta proiecte pe masura asteptarilor si standardelor clientilor Clubului. Daniel isi doreste ca relatia sa cu membrii Clubului sa se construiasca ca un parteneriat echitabil, pentru a le oferi acestora cele mai bune conditii pentru antrenament, relaxare si well-being.

ALIN IENAC

ALIN IENAC

MANAGER SPORTIV

Alin si-a inceput viata sportiva la varsta de 4 ani, practicand inotul pana la varsta de 8 ani, cand s-a orientat spre jocurile de echipa ca baschet-ul si handbal-ul. La 14 ani Alin a inceput sportul de performanta la echipa de rugby “U Cluj”, sport pe care l-a practicat pana la varsta de 18 ani. In aceasta perioada Alin a dobandit calitati precum disciplina, munca in echipa si determinarea. Dupa incetarea practicarii sportului de performanta, Alin a luat in greutate 30 de kg. A urmat cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport Babes Bolyai Cluj Napoca, unde a inceput sa practice diverse sporturi, precum: inot, atletism, fitness, ciclism, ski, handbal, tenis. Astfel in 7-8 luni, cu ajutorului unei alimentatii echilibrate, a reusit sa piarda 25 kg din cele 30 acumulate. Dupa incheierea cursurilor, el a dorit sa-si aprofundeze studiile in domeniu si a urmat un masterat in Antrenament si Performanta Sportiva. De atunci, este un practicant impatimit al crossfit-ului. Motto-ul sau este: „Nu-ti limita provocarile, provoaca-ti limitele!”

BOGDAN RIZESCU

BOGDAN RIZESCU

CHIEF OF CONCIERGE

Dupa absolvirea Universitatii Economice de Comert, Turism si Servicii. Bogdan a castigat experienta in domeniul serviciilor si vanzarilor, lucrând o vreme pe piata hotelurilor de lux din Bucuresti. Bogdan este parte a Stejarii Country Club din 2015, ocupand initial un loc in echipa Concierge, pentru a deveni ulterior coordonator al departamentului Concierge. Bogdan este foarte organizat si are abilitati specifice in rezolvarea rapida a problemelor si tratarea tuturor clientilor cu respect.

GABRIELA ONETE

GABRIELA ONETE

MANAGER DE VANZARI

Gabriela este responsabila de vanzarile si activitatile de promovare, precum si de mentinerea unei relatii de calitate cu membrii clubului. Cu istoricul ei in marketing si diploma universitara in Finante si Banci de la Universitatea de Studii Economice, Gabriela este bine pregatita sa se ridice deasupra oricarei provocari din domeniul ei. 

ADRIANA IORDACHE

ADRIANA IORDACHE

MANAGER DE VANZARI

Adriana aduce in echipa Stejarii Country Club o experienta de peste 10 ani in domeniul vanzarilor, acumulata atat pe plan local, cat si international. Experienta sa in servicii, customer support, organizare si supervizare de evenimente la cele mai inalte standard o fac sa inteleaga in detaliu nevoile oricarui client si sa gaseasca cele mai eficiente solutii, contruibuind astfel la valoarea adaugata oferita in fiecare moment membrilor Clubului.

ALEXANDRU ROSU

ALEXANDRU ROSU

MANAGER FITNESS DE GRUP

Alexandru este licentiat la Universitatea de Educatie Fizica si, de asemenea, are un Master in Bodybuilding, Fitness si Personal Training. El este instructor international de Power-Plate si IRB Strength si Conditioning Coach, cu multe diplome in diferite sporturi si activitati de fitness. Recordurile sale atletice sunt, de asemenea, foarte impresionante. Alexandru este Triplu Campion National si Dublu Vice-Campion la atletism si a fost, totodata, membru al echipei Romane Nationale de Rugby. Cuvintele lui de stimulare sunt „Daca Voi Aveti Vointa, Eu Am Calea!”

ANDREI BADIRCEA

ANDREI BADIRCEA

INSTRUCTOR FITNESS

Cu o diploma de licenta in domeniul Educatiei Fizice, specializarea Performante Sportive si Motrice, Andrei a luat primul contact cu sportul la varsta de 6 ani, practicând fotbalul pana la varsta de 20 de ani, la cel mai inalt nivel de performanta si si-a continuat cariera ca antrenor personal, deoarece obiectivul sau este acela de a-i ajuta pe oameni sa ajunga in cea mai buna forma fizica. Motto-ul sau: „Nimic nu este imposibil”.

VALENTIN LEMNARU

VALENTIN LEMNARU

ANTRENOR PERSONAL/INSTRUCTOR GRUP FITNESS

Valentin a practicat atletismul de performanta timp de 12 ani. Are in palmares un titlu de campion balcanic, locul doi la “Jocurile Europei”, patru titluri de campion national, doua medalii de argint si trei de bronz la proba de saritura in inaltime. Are 8 ani de experienta in fitness si antrenamente personale. A terminat Facultatea de Educatie Fizica si Sport si masterul, cu specializare atletism. Este o persoana deschisa, optimista, cu simtul umorului, plina de energie. Ii plac antrenamentele in aer liber si exercitiile dinamice. Motto: “ Viata nu are limite, cu exceptia celor pe care ti le impui singur”.

VLAD BUCSA

VLAD BUCSA

ANTRENOR PERSONAL/INSTRUCTOR GRUP FITNESS

Vlad este in industria fitness-ului de peste 12 ani, avand o experienta variata, atat pe partea de performanta cat si in sportul pentru toti. Detine titlul de Maestru Emerit al Sportului si cunostinte tehnice in diverse sporturi cu o experienta personala si practica in sporturile de contact, haltere, CrossFit, fiind un adevarat maestru al tehnicii exercitiilor functionale.

Fondator al academiei Fight Performance, Vlad este triplu Campion Mondial si dublu Campion National la sectiunea Ashihara Karate, iar in prezent activeaza ca Antrenor in cadrul clubului Stejarii Country Club.

VLADIMIR BIASUTTI

VLADIMIR BIASUTTI

ANTRENOR PERSONAL / INSTRUCTOR FITNESS

Vladimir este antrenor personal si instructor de fitness, cu o experienta de peste 23 de ani in domeniul sportului de performanta (natatie, baschet). Multiplu campion national si antrenor al echipei de seniori din liga 1 de baschet masculin „CSO Voluntari”, Vladimir detine numeroase certificari internationale, printre care: Functional Training Advanced, Strength & Conditioning Coach, Power Bands, Bulgarian Bag, 3D Bosu Ball, Kettlebell, Procedos, Animal Flow. Motto-ul sau: “Work hard, Dream big!”

CATALIN OPREA

CATALIN OPREA

ANTRENOR PERSONAL / INSTRUCTOR FITNESS

Catalin si-a inceput cariera sportiva practicand tenisul de camp timp de 5 ani, pentru ca, de la varsta de 16 ani, fitness-ul sa devina pentru el un stil de viata. Datorita perseverentei si a muncii sustinute, Catalin a castigat in 2018 titlul de campion la categoria „Men’s Physique „, precum si medalia de bronz la campionatele balcanice. De-a lungul timpului, Catalin si-a perfectionat activitatea sportiva urmand cursuri de specializare multiple:  Power Bands, TRX Suspension, Nutriție. Motto-ul sau: „O singura viata, un singur corp, o singura sansa!”

IULIA POPA

IULIA POPA

MANAGER FITNESS

Din pozitia ei de Fitness Manager, Iulia este responsabila de coordonarea zonei de fitness a Stejarii Country Club, gestionand echipa de traineri profesionisti si propriile antrenamente personale. Iulia a castigat titlul de Elite Master Trainer la Antrenament personal, in timp ce participa la Scoala Scandinavia si are peste 10 ani de experienta in colaborarea cu numeroase cluburi sportive de lux. Un alt lucru prin care Iulia se evidentiaza este faptul ca a fost atleta profesionista mai bine de 8 ani si campioana nationala la saritura in inaltime. Ea este, de asemenea, absolventa a Facultatii de Management si Marketing a Universitatii Romano-Americane si pe cale sa obtina diploma de master in nutritie de la Universitatea de Sport si Educatie Fizica. 

LAURA CRISTACHE

LAURA CRISTACHE

ANTRENOR PERSONAL

La varsta de 5 ani, Laura a inceput sa practice gimnastica artistica, pana la varsta de 12 ani. Ulterior, a practicat gimnastica aerobica si timp de 8 ani a facut parte din lotul national de gimnastica aerobica.
Datorita perseverentei, a muncii sustinute si a talentului, Laura a obtinut, de-a lungul anilor, peste 30 de medalii pe plan national si international si multiple titluri europene si mondiale.
Laura a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport si Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale. A incheiat studiile cu un master in Educatie Fizica si Antrenament Sportiv.
Totodata, Laura este antrenor de gimnastica aerobica de performanta, copiii antrenati de ea fiind campioni nationali si medaliati pe plan european si mondial. Ulterior, si-a perfectionat activitatea urmand cursuri anuale de perfectionare antrenor de gimnastica, TRX Medicine, TRX, Pilates, Power Bands, Kettlebell, Healthy Spine, iar ca antrenor personal are o experienta de 8 ani.
Motto-ul sau este: Give your best in everything!

DRAGOS IVAN

DRAGOS IVAN

ANTRENOR PERSONAL/INSTRUCTOR GRUP FITNESS

Dragos a absolvit Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport, cu atestat în Kinetoterapie si Motricitate speciala, absolvind cursurile de Master in Nutritie si remodelare corporala. Cu o experienta de 9 ani în domeniul fitness si clase de grup, a participat la mai multe cursuri și workshopuri posture and training, functional training, steel training. Motto-ul: „Save the excuses, it’s not about having time, it’s about making time. If it matters, you will make time.” 

SORIN DRAGHICI

SORIN DRAGHICI

COORDONATOR KIDS CLUB

Fost atlet de performanta, multiplu campion national si international, detinator a numeroase recorduri nationale la probele de 110 m garduri si 400 metri garduri, Sorin a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport si ulterior a urmat programul de Master in Performanta Sportiva. Cu o experienta vasta in domeniu, Sorin va propune metode noi de antrenament, cu ajutorul carora veti obtine rezultate excelente intr-un timp record. De asemenea, cu Sorin veti invata cum sa realizati exercitiile in mod corect, evitand accidentarile. Motto-ul personal: “Nu te da batut niciodata, urmeaza-ti visul!”

MATEI CERNAT

MATEI CERNAT

ANTRENOR PERSONAL

Matei profeseaza ca antrenor de aproximativ 8 ani, iar o buna parte a coincis cu cariera de atlet, la proba de saritura cu prajina.
A studiat la Facultatea de Educatie Fizica si Sport, totodata urmand cursuri de antrenor, de stretching, de powerlifting si antrenamente metabolice.
A cucerit multiple titluri nationale atat in Romania cat si in Anglia, unde a concurat timp de 1 an. Dupa o cariera de succes in atletism, care a durat aproximativ 13 ani, acum isi pune in valoare atuurile si experianta acumulata, in profesia de antrenor.

ALESSANDRO BRATILA

ALESSANDRO BRATILA

ANTRENOR PERSONAL

Alessandro a practicat polo pe apa  timp de 7 ani la clubul Rapid unde a fost multiplu campion national si a continuat cu inca 2 ani de box la clubul Dinamo. In urma deciziei de a devni antrenor personal si intructor de fitness, a urmat mai multe specializari: Trigger Points, TRX, Power Bands, Dynamic kettlebell, Kettlebell si Haltere nivel 1 si 2 si Strength and conditioning. In prezent isi continua studiile in domeniul Kinetoterapiei.

RAZVAN SINDELARU

RAZVAN SINDELARU

ANTRENOR PERSONAL

Razvan Florin Sindelaru, se mandreste cu o experienta de peste 23 de ani in domeniul fitness-ului, dedicandu-se in fiecare zi membrilor Stejarii Country Club si oferindu-le din cunostintele sale de antrenament si nutritie, pentru imbunatatirea stilului de viata.
Dupa absolvirea Facultatii de Educatie Fizica si Sport, a activat ca profesor de sport, iar din 2016 a continuat ca formator de instructori de fitness in cadrul unei importante scoli din tara.
Rabdarea si perseverenta sunt calitatile cu ajutorul carora a reusit sa fie pe podium la majoritatea competitiilor, castigand 10 titluri de Campion National la Fitness, 3 titluri de Campion National la Culturism, 4 titluri de Campion Balcanic la Fitness si titlul de Campion National la Men’s Physique iar ca urmare a rezultatelor sale deosebite, a primit distinctia de Maestru al Sportului.

RADU BUCULEA

RADU BUCULEA

ANTRENOR PERSONAL

Radu este kinetoterapeut, antrenor de fitness si antrenor personal.
A absolvit Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport, specializare in Kinetoterapie si Motricitate Speciala, si masterand in Kinetoterapie in afectiuni cerebo-vasculare.
Fiind fost sportiv de performanta, a urmat apoi cursurile Centrului National de Formare si Perfectionare al Antrenorilor cu specializarea Fitness – Culturism.
De-a lungul timpului a absolvit si cusurile Sports Injury Specialist, Biomechanics Specialist, Personal Fitness Trainer – National Exercise & Trainers Association S.U.A.; Youth Fitness Guidelines and Program Design, Pre- and Post – natal Fitness: Physiology, Biomechanics and Programming – American Council on Exercise si Curs Strength Coach – International Strength & Conditioning Institute.
A facut parte din comisia de evaluare a competentelor din cadrul Autoritatii Nationale pentru Calificari – Bucuresti, acreditand instructori de fitness, aerobic.

ANDREI ILIE

ANDREI ILIE

ANTRENOR PERSONAL

Andrei si-a inceput viata sportiva la varsta de 7 ani practicand karate. La varsta de 10 ani s-a indragostit de sportul cu balonul oval(rugby), sport in care a facut si performanta. Este triplu campion national la juniori si a reprezentat Romania la toate categoriile de varsta inclusiv la nivel de seniori.Pentru imbunatatirea performantelor in rugby, acesta a mai practicat in paralel atletism si haltere. Este impatimit al crossfit-ului cu experienta in domeniu. Licentiat la Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport cu specializarea Sport si Performanta Motrica, Andrei este o fire dinamica, orientat spre nevoile si obiectivele clientilor.
Acesta va indeamna sa veniti la sala, sa va miscati bine si sa va simtiti excelent gandindu-va ca ati mai pus o caramida la casa in care veti trai toata viata si anume corpul vostru.

JOHNNY MPHANDE

JOHNNY MPHANDE

ANTRENOR PERSONAL

Originar din Africa de Sud, Johnny este pasionat de sport încă de la o vârstă fragedă. A început să joace fotbal de 7 ani și mai târziu a decis să-și aprofundeze cunoștințele în domeniul sănătății, fitness și sport și și-a început studiile în știința exercițiului fizic, devenind antrenor personal certificat.

Cu o experiență de peste 10 ani în industria fitnessului, el și-a împărtășit pasiunea și a făcut o diferență în viața oamenilor prin fitness nu numai în Africa de Sud, ci și în Indonezia și Qatar prin locurile sale de muncă.

Motto: Motivația te face să începi. Obiceiul te face să mergi mai departe.

MIKE CUC

MIKE CUC

INSTRUCTOR AEROBIC & CYCLING
OVIDIU ATANASIU

OVIDIU ATANASIU

INSTRUCTOR GRUP FITNESS
LUCIAN BURCHE

LUCIAN BURCHE

INSTRUCTOR AEROBIC
STEFAN CUSURSUZ

STEFAN CUSURSUZ

AEROBIC & CYCLING INSTRUCTOR
IOANA DENES

IOANA DENES

INSTRUCTOR FITNESS / AEROBIC

Ioana a facut primul pas in sport inca de la varsta de 7 ani la nivel de performanta in tenis pentru o perioada de 9 ani urmand ca pentru inca 5 ani sa performeze in natatie
Absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport Bucuresti, a continuat perfectionarea studiului de dinamica si kinetica sportiva prin absolvirea mai multor cursuri de specialitate acreditate si recunoscute la nivel international printre care: Functional strength evolution, Functional training & empowerment , Personal trainer fitness Scandinavia, Schwinn Indoor cycling gold & bronz level, Advanced Pilates, Indian Yoga Academy 200-TTC.
Motto ul sau este: “Nu trebuie sa fii puternic ca sa incepi, dar trebuie sa incepi pentru a fii puternic!”

ANCA BUCUR

ANCA BUCUR

INSTRUCTOR AEROBIC & CYCLING

Anca a inceput sa faca sport la de 3 ani si, pana in prezent, acesta este pasiunea care o ajuta sa se simta indeplinita 100%. Medaliata la campionatele mondiale de gimnastica aerobica, Anca si-a transformat pasiunea pentru miscare si performanta in meserie. In prezent detine 5 titluri mondiale, Miss Fitness Universe, iar ca si antrenor de fitness, in ultimii 13 ani, a acumulat nenumarate certificari in acest domeniu. Se bucura sa faca ceea ce ii place si sa transmita mai departe energie, echilibru si orientarea spre un stil de viata sanatos si activ.

DIANA DRAGHICI

DIANA DRAGHICI

INSTRUCTOR BALET

Diana si-a descoperit pasiunea pentru arta si dans la varsta de 4 ani. A urmat 3 ani de cursuri de dans sportiv si teatru, descoperind apoi marea pasiune pentru balet. A studiat la liceul de coregrafie “Floria Capsal” si a dansat in numeroase spectacole ale Operei Nationale Bucuresti, precum si in galele de balet, obtinand numeroase premii la olimpiade, concursuri nationale si internationale atat de balet cat si de dans contemporan.
Dragostea fata de balet ai fata de copiii a motivat-o pe Diana sa profeseze ca instructor, sa ii poata ajuta pe cei mici sa facă primii pasi in lumea dansului, plina de culoare si de creativitate in care sentimentele se pot exprima pe scena. “Pentru mine conteaza foarte mult ca pot contribui la formarea caracterelor micuților, deoarece baletul este intai de toate o disciplina!”

ELDAR-SEBASTIAN ROSIANU

ELDAR-SEBASTIAN ROSIANU

COORDONATOR DEPARTAMENT TENIS

Sebastian practica tenisul de la varsta de 10 ani – a fost component al lotului national de juniori sub 16 ani. A acumulat o experienta competitionala bogata la juniori si seniori, nationala (FRT) si internationala (ETA, ITF), atat la simplu, cat si la dublu. Are peste 10 ani de experienta in antrenorat, cu juniori si seniori clasati atat national (FRT), cat si international (ETA, ITF, ATP). In prezent Sebastian face parte din echipa Stejarii Country Club si pune la dispozitia membrilor toata experienta acumulata atat ca jucator, cat si ca antrenor pentru a-i ajuta sa isi perfectioneze si imbunatateasca nivelul de joc. 

ANDREI DUMITRASCU

ANDREI DUMITRASCU

INSTRUCTOR TENIS

Fiind pasionat de tenis inca de la varsta de 5 ani, Andrei a participat la turnee nationale si internationale atat la juniori, cat si la seniori. De asemenea, el este vice-campion national de juniori pe echipe si a fost sparring partner al Alexandrei Dulgheru timp de 2 ani. In calitate de profesor, Andrei doreste sa transmita pasiunea si cunostintele sale in tenis studentilor lui. 

ROBERT MOLDOVEANU

ROBERT MOLDOVEANU

INSTRUCTOR TENIS

Robert Moldoveanu a inceput sa practice tenisul la varsta de 6 ani si in perioada de juniorat a castigat campionatul national sub 18 ani atat la simplu cat si la dublu, la seniori, fiind clasat international(Atp). Si-a inceput drumul in antrenorat ca sparring partner pentru jucatori de top (Simona Halep si Marius Copil) dupa care a continuat sa acumuleze experienta ca antrenor in Turcia, Germania si Italia. Robert face parte din echipa de antrenori a clubului si impartaseste cunostintele acumulate atat ca jucator cat si ca antrenor, cu pasiune si placere, membrilor Stejarii Country Club.

ANDREIA BEBERECHI

ANDREIA BEBERECHI

INSTRUCTOR TENIS

Andreia Beberechi a inceput tenisul la varsta de 11 ani, a urmat cursurile prestigioasei academii Mouratouglu intre 14 si 16 ani si a absolvit cursurile Facultatii de Educatie fizica si sport. A fost clasata international la junioare si la senioare atat la simplu cat si la dublu. Andreia face parte din echipa de antrenori a clubului si ii ajuta pe membrii Stejarii Country Club sa isi perfectioneze tehnica si sa isi atinga obiectivele.

NICOLAE STOIAN

NICOLAE STOIAN

ANTRENOR KYOKUSHIN KARATE & KICKBOXING

Sensei Nicolae Stoian este campion multiplu Campion European si International la Karate Kyokushin si de asemenea de 11 ori Campion National intre 2000-2012. Sensei Nicolae Stoian are 23 de ani de experienta competitionala, castigand 11 medalii europene. In acelasi timp, acesta are peste 19 ani de experienta in predat Karate Kyokushin si Kickboxing in scoli si cluburi private de cel mai inalt nivel.

FLORENTIN CHIRIPUCI

FLORENTIN CHIRIPUCI

ANTRENOR KARATE KYOKUSHIN

Florentin a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti in anul 2016, specializarea Arte Martiale, avand si  Studii Psihopedagogice nivel 1. Ca sportiv de performanta a avut rezultate remarcabile la Campionatele Nationale si Internationale pe parcursul anilor 2010-2016, fiind si membru al lotului National de Karate Kyokushin in perioada 2013-2016.

MIHAI MACHITA

MIHAI MACHITA

MANAGER SPORTURI DE APA

Ca manager sporturi de apa, Mihai este responsabil pentru coordonarea zonei acvatice a Stejarii Country Club si pregatirea echipei de instructori si de salvamari, precum si pentru sustinerea cursului de inot. El a practicat inotul de performanta mai bine de 17 de ani si este multiplu campion national si balcanic, membru al echipei olimpice si detinator al titlului de Maestru al Sportului din 1998. Vasta sa experienta in lectii de inot variaza de la a preda copiilor pana la a preda varstnicilor sau atletilor profesionisti.

LIVIU MAGDA

LIVIU MAGDA

INSTRUCTOR INOT

Liviu a practicat inotul de performanta timp de 13 ani, indragind acest sport inca de la varsta de 4 ani. A facut parte din echipa nationala de inot, iar in prezent isi mentine vie pasiunea pentru inot, participand la concursuri de inot Masters si triathlon. Cele mai importante competitii la care a participat sunt Campionatele Mondiale de inot Masters, organizate in anul 2017 in Ungaria si Europenele de inot Masters, organizate in anul 2018 in Slovenia. Este instructor si antrenor de inot certificat la C.N.F.P.A. – Natatie si Pentatlon Modern. Pentru Liviu, inotul este mai mult decat un sport, este un mod de viata. Este indragit atat de copii cat si de adulti, deoarece este o persoana calma, comunicativa si deschisa. Este mandru ca face parte din echipa Stejarii Country Club incepand cu anul 2014.

BOGDAN CAPRARU

BOGDAN CAPRARU

INSTRUCTOR INOT

Ca fost inotator profesionist pentru Clubul Dinamo Bucuresti si Campion National la Polo, Bogdan se simte in apa ca acasa, exact cum s-ar simti pe pamant. El face parte din echipa Nationalei Romane pentru Campionatul European care a avut loc in Germania. In ceea ce priveste educatia si formarea profesionala, el are o diploma de instructor de la Complexul Sportiv National Lia Manoliu si o licenta de antrenor de fitness de la Federatia Romana de Culturism si Fitness. Daca ar fi sa sumarizam calitatile lui Bogdan, veti afla ca el este o persoana prietenoasa, sociabila, pasionata si punctuala.

ROXANA ORZOIU

ROXANA ORZOIU

INSTRUCTOR INOT

Roxana este absolventa a Academiei de Educatie Fizica si Sport, specializarea natatie. Ea a practicat inotul de performanta si inotul sincron timp de 12 ani  si  are o experienta de peste 15 ani atat in initierea copiilor, cat si a adultilor in inot. Roxana este o persoana pozitiva, sociabila, plina de energie si rabdatoare.

CRISTINA LEONTE

CRISTINA LEONTE

INSTRUCTOR INOT

Cristina este antrenor de inot licentiat cu peste 10 ani de experienta in lucrul cu copii si adulti. A practicat inotul de performanta de la varsta de 7 ani, fiind fosta componenta a lotului national. Detine multiple titluri de campion national, Vice-campion balcanic si fostul record in proba de 50m bras. De asemenea este fosta componenta a echipei olimpice de canotaj si detine titlul de Maestru al Sportului din anul 2004. Cristina este o persoana rabdatoare, vesela si perseverenta.

GLORIA TONE

GLORIA TONE

INSTRUCTOR GRUP FITNESS

Gloria este membru al Gifted Education si are formare in psihopedagogie, animatie socio-educativa si yoga pentru copii. In urma experientei directe in lucrul cu copiii a dezvoltat un program (Move and Balance) in care a imbinat jocul si miscarea astfel incat copiii sa deprinda si sa isi perfectioneze abilitatile motrice specifice varstei intr-un mod distractiv si antrenat. Gloria Tone este licentiata in kinetoterapie si lucreaza in domeniul Grup Fitness de mai bine de 10 ani. Din 2010 interesul ei pentru practica yoga i-a urmat pasii catre mai multe formari in domeniu in Hawaii, Bali, Anglia (200h YTT, yoga pentru gravide, yoga pentru copii, yin yoga). Gloria este si coach in dezvoltare personala cu certificari in NLP, Theta healing, mandale de lumina, reiki, remedii florale Bach si gifted education sub indrumarea profesorului Florian Colceag.

DENISA GANEA

DENISA GANEA

INSTRUCTOR GRUP FITNESS

Pentru Denisa, sportul s-a transformat din joc in cariera. La varsta de 5 ani a inceput sa practice gimnastica artistica continuand cu cea aerobica, iar 20 de ani mai tarziu dupa ce a devenit Vicecampioana Europeana si Mondiala, a revenit in sala ca antrenor. Este membra a companiei AEROS si intre timp nu s-a oprit din a face sport, a invata despre sport si a preda in calitate de instructor grup fitness.

Denisa a absolvit UNIVERSITATEA NATIONALA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT, studii de licenta si masterat, activeaza in acest domeniu din anul 2009, iar in acesti ani a invatat ca, atunci cand fac miscare, oamenii au nevoie sa se incarce cu energia instructorului pentru a-si hrani propria motivatie. Astfel, Denisa crede ca, atunci cand facem sport impreuna, ne punem in comun energia si acest lucru ne ajuta sa obtinem atat rezultate in plan fizic cat si un psihic puternic si un suflet mai fericit.

BIANCA MARCAROV

BIANCA MARCAROV

INSTRUCTOR GRUP FITNESS

Bianca a absolvit Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport, sectia Kinetoterapie, are un master in Nutritie si Remodelare Corporala, precum si studii postuniversitare de preparator . Fosta sportiva de performanta in cadrul sectiei de atletism a clubului sportiv Dinamo Bucuresti, Bianca a excelat in probele de viteza, obtinand numeroase medalii si titluri la nivel national si international. Formator al conceptelor Steel Programs in Romania, Bianca este in prezent instructor de Aerobic, Step, Dance, Rebound, Functional Training, Steel Tonic, Steel Training, Pilates si Yoga.

COSTIN BUCURA

COSTIN BUCURA

INSTRUCTOR GRUP FITNESS

Costin este un expert in arte martiale, cu peste 12 ani de experienta in kickboxing si Muay Thai. Implicarea lui in clasele de rezistenta este evidenta din cauza fizicului sau perfect definit. La cursurile sale sunt intotdeauna foarte multi participanti, astfel ca de multe ori, Costin este nevoit sa isi rearanjeze echipamentul, pentru a le asigura tuturor spatiul corespunzator pentru antrenament. Ii pasa profund de elevii sai si de performantele acestora. Cand sunt gata sa renunte el ii impinge mereu sa-si depaseasca limitele si este foarte, foarte motivant. „Daca iti pasa de ceea ce faci si te implici cu adevarat, oamenii vor simti asta si vor veni la tine.”

ALINA MACHITA

ALINA MACHITA

Cristina Dobre

Cristina Dobre

Bogdan Lixandroiu

Bogdan Lixandroiu