DANIEL ANTOR

DANIEL ANTOR

DIRECTOR GENERAL

Dupa 20 de ani petrecuti in industria auto, Daniel Antor s-a alaturat echipei Stejarii Country Club pentru a dezvolta proiecte pe masura asteptarilor si standardelor clientilor Clubului. Daniel isi doreste ca relatia sa cu membrii Clubului sa se construiasca ca un parteneriat echitabil, pentru a le oferi acestora cele mai bune conditii pentru antrenament, relaxare si well-being.

ALEXANDRA BRATU

ALEXANDRA BRATU

DIRECTOR COMERCIAL

Alexandra are peste 13 ani de experienta in marketing, vanzari si customer care, in domenii precum automotive, imobiliare, retail etc. Absolventa a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA, Alexandra a acumulat de-a lungul anilor aptitudini in dezvoltarea strategiilor de marketing, marketing management, negociere, planificare de business. Mereu atenta la cele mai mici detalii, perfectionista si pozitiva, Alexandra este un membru extrem de valoros al echipei Stejarii Country Club.

ALIN IENAC

ALIN IENAC

MANAGER SPORTIV

Alin si-a inceput viata sportiva la varsta de 4 ani, practicand inotul pana la varsta de 8 ani, cand s-a orientat spre jocurile de echipa ca baschet-ul si handbal-ul. La 14 ani Alin a inceput sportul de performanta la echipa de rugby “U Cluj”, sport pe care l-a practicat pana la varsta de 18 ani. In aceasta perioada Alin a dobandit calitati precum disciplina, munca in echipa si determinarea. Dupa incetarea practicarii sportului de performanta, Alin a luat in greutate 30 de kg. A urmat cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport Babes Bolyai Cluj Napoca, unde a inceput sa practice diverse sporturi, precum: inot, atletism, fitness, ciclism, ski, handbal, tenis. Astfel in 7-8 luni, cu ajutorului unei alimentatii echilibrate, a reusit sa piarda 25 kg din cele 30 acumulate. Dupa incheierea cursurilor, el a dorit sa-si aprofundeze studiile in domeniu si a urmat un masterat in Antrenament si Performanta Sportiva. De atunci, este un practicant impatimit al crossfit-ului. Motto-ul sau este: „Nu-ti limita provocarile, provoaca-ti limitele!”

BOGDAN RIZESCU

BOGDAN RIZESCU

CHIEF OF CONCIERGE

Dupa absolvirea Universitatii Economice de Comert, Turism si Servicii. Bogdan a castigat experienta in domeniul serviciilor si vanzarilor, lucrând o vreme pe piata hotelurilor de lux din Bucuresti. Bogdan este parte a Stejarii Country Club din 2015, ocupand initial un loc in echipa Concierge, pentru a deveni ulterior coordonator al departamentului Concierge. Bogdan este foarte organizat si are abilitati specifice in rezolvarea rapida a problemelor si tratarea tuturor clientilor cu respect.

GABRIELA ONETE

GABRIELA ONETE

MANAGER DE VANZARI

Gabriela este responsabila de vanzarile si activitatile de promovare, precum si de mentinerea unei relatii de calitate cu membrii clubului. Cu istoricul ei in marketing si diploma universitara in Finante si Banci de la Universitatea de Studii Economice, Gabriela este bine pregatita sa se ridice deasupra oricarei provocari din domeniul ei. 

ADRIANA IORDACHE

ADRIANA IORDACHE

MANAGER DE VANZARI

Adriana aduce in echipa Stejarii Country Club o experienta de peste 10 ani in domeniul vanzarilor, acumulata atat pe plan local, cat si international. Experienta sa in servicii, customer support, organizare si supervizare de evenimente la cele mai inalte standard o fac sa inteleaga in detaliu nevoile oricarui client si sa gaseasca cele mai eficiente solutii, contruibuind astfel la valoarea adaugata oferita in fiecare moment membrilor Clubului.

DENISA BALOMIR

DENISA BALOMIR

MANAGER EVENIMENTE
ANDRA DANCESCU

ANDRA DANCESCU

MANAGER EVENIMENTE
ROXANA NICOLAE

ROXANA NICOLAE

MARKETING SPECIALIST
SORIN MINCA

SORIN MINCA

BANQUETING MANAGER
ALEXANDRU ROSU

ALEXANDRU ROSU

MANAGER CLASE DE GRUP

Alexandru este licentiat la Universitatea de Educatie Fizica si, de asemenea, are un Master in Bodybuilding, Fitness si Personal Training. El este instructor international de Power-Plate si IRB Strength si Conditioning Coach, cu multe diplome in diferite sporturi si activitati de fitness. Recordurile sale atletice sunt, de asemenea, foarte impresionante. Alexandru este Triplu Campion National si Dublu Vice-Campion la atletism si a fost, totodata, membru al echipei Romane Nationale de Rugby. Cuvintele lui de stimulare sunt „Daca Voi Aveti Vointa, Eu Am Calea!”

ANDREI BADIRCEA

ANDREI BADIRCEA

INSTRUCTOR FITNESS

Cu o diploma de licenta in domeniul Educatiei Fizice, specializarea Performante Sportive si Motrice, Andrei a luat primul contact cu sportul la varsta de 6 ani, practicând fotbalul pana la varsta de 20 de ani, la cel mai inalt nivel de performanta si si-a continuat cariera ca antrenor personal, deoarece obiectivul sau este acela de a-i ajuta pe oameni sa ajunga in cea mai buna forma fizica. Motto-ul sau: „Nimic nu este imposibil”.

VALENTIN LEMNARU

VALENTIN LEMNARU

ANTRENOR PERSONAL/INSTRUCTOR GRUP FITNESS

Valentin a practicat atletismul de performanta timp de 12 ani. Are in palmares un titlu de campion balcanic, locul doi la “Jocurile Europei”, patru titluri de campion national, doua medalii de argint si trei de bronz la proba de saritura in inaltime. Are 5 ani de experienta in fitness si antrenamente personale. A terminat Facultatea de Educatie Fizica si Sport si masterul, cu specializare atletism. Este o persoana deschisa, optimista, cu simtul umorului, plina de energie. Ii plac antrenamentele in aer liber si exercitiile dinamice. Motto: “ Viata nu are limite, cu exceptia celor pe care ti le impui singur”.

VLAD BUCSA

VLAD BUCSA

ANTRENOR PERSONAL/INSTRUCTOR GRUP FITNESS

Vlad Bucsa ocupa pozitia de Antrenor Personal si Instructor Fitness in echipa Stejarii Country Club. Este triplu Campion Mondial si dublu Campion National la sectiunea Ashihara Karate si este o persoana care este cu adevarat pasionata de fitness. Scopul sau principal este sa ii ajute pe membrii nostri sa isi atinga scopurile si este de parere ca miscarea inseamna sanatate. Motto-ul sau este: “Accepta provocarea! Antreneaza-te cu mine si cizeleaza-ti corpul!”.

VLADIMIR BIASUTTI

VLADIMIR BIASUTTI

ANTRENOR PERSONAL / INSTRUCTOR FITNESS

Vladimir este antrenor personal si instructor de fitness, cu o experienta de peste 23 de ani in domeniul sportului de performanta (natatie, baschet). Multiplu campion national si antrenor al echipei de seniori din liga 1 de baschet masculin „CSO Voluntari”, Vladimir detine numeroase certificari internationale, printre care: Functional Training Advanced, Strength & Conditioning Coach, Power Bands, Bulgarian Bag, 3D Bosu Ball, Kettlebell, Procedos, Animal Flow. Motto-ul sau: “Work hard, Dream big!”

CATALIN OPREA

CATALIN OPREA

ANTRENOR PERSONAL / INSTRUCTOR FITNESS

Catalin si-a inceput cariera sportiva practicand tenisul de camp timp de 5 ani, pentru ca, de la varsta de 16 ani, fitness-ul sa devina pentru el un stil de viata. Datorita perseverentei si a muncii sustinute, Catalin a castigat in 2018 titlul de campion la categoria „Men’s Physique „, precum si medalia de bronz la campionatele balcanice. De-a lungul timpului, Catalin si-a perfectionat activitatea sportiva urmand cursuri de specializare multiple:  Power Bands, TRX Suspension, Nutriție. Motto-ul sau: „O singura viata, un singur corp, o singura sansa!”

IULIA POPA

IULIA POPA

MANAGER FITNESS

Din pozitia ei de Fitness Manager, Iulia este responsabila de coordonarea zonei de fitness a Stejarii Country Club, gestionand echipa de traineri profesionisti si propriile antrenamente personale. Iulia a castigat titlul de Elite Master Trainer la Antrenament personal, in timp ce participa la Scoala Scandinavia si are peste 10 ani de experienta in colaborarea cu numeroase cluburi sportive de lux. Un alt lucru prin care Iulia se evidentiaza este faptul ca a fost atleta profesionista mai bine de 8 ani si campioana nationala la saritura in inaltime. Ea este, de asemenea, absolventa a Facultatii de Management si Marketing a Universitatii Romano-Americane si pe cale sa obtina diploma de master in nutritie de la Universitatea de Sport si Educatie Fizica. 

LAURA CUPSA

LAURA CUPSA

ANTRENOR PERSONAL

Laura a inceput sportul la varsta de 4 ani, iar la 6 ani a participat la primul ei concurs de gimnastica ritmica, a fost multipla campioana nationala, iar la varsta de 12 ani a fost selectata in lotul olimpic de gimnastica ritmica. In 2007 a inceput sa participe la concursuri de fitness din cadrul IFBB, unde in 2008 si 2014 a fost Campioana Nationala, 2009 Campioana Europeana, 2010 Campioana Mondiala, iar in 2015 Campioana Balcanica la Fitness. A studiat Facultatea de Educatie Fizica si Sport la Universitatea din Cluj Napoca si este atestata cu certificat de personal trainer si instructor de fitness la FRCF.

CATALIN GHERMAN

CATALIN GHERMAN

ANTRENOR PERSONAL

Catalin a absolvit Scoala Nationala de Antrenori, este instructor de fitness acreditat de IFBB si detine o gama variata de certificari internationale, printre care: Specialist in Biomecanica Sportiva, Specialist in Functional Training, Specialist in Viteza, Rapiditate si Agilitate, Proiectarea programelor de fitness pentru copii, Pre si Post-natal Fitness, Biomecanica stretchingului asistat, Specialist in Nutritie Sportiva.

LAURA CRISTACHE

LAURA CRISTACHE

ANTRENOR PERSONAL

La varsta de 5 ani, Laura a inceput sa practice gimnastica artistica, pana la varsta de 12 ani. Ulterior, a practicat gimnasica aerobica si timp de 8 ani a facut parte din lotul national de gimnastica aerobica. Datorita perseverentei, a muncii sustinute si a talentului, Laura a obtinut, de-a lungul anilor, peste 30 de medalii pe plan national si international si multiple titluri europene si mondiale. Laura a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport si Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale. A incheiat studiile cu un master in Educatie Fizica si Antrenament Sportiv. Totodata, ea este membra a companiei AEROS si arbitra nationala si internationala la gimnastica aerobica. Ulterior, si-a perfectionat activitatea urmand cursuri de Aerobic Advanced Choregraphy, Step Advanced Choregraphy, Port de bras, Zumba, Bulgarian Bag, Kettlebell, C – Core, Healthy Spine, iar ca antrenor personal are o experienta de 4 ani. Motto-ul sau este: Believe in yourself! You have more power than you think.

DRAGOS VASILE

DRAGOS VASILE

ANTRENOR PERSONAL

Practicant al sportului de performanta de la varsta de 12 ani. Antrenor de handbal si component al loturilor nationale de juniori si tineret. Fost component al echipelor de liga nationala Uztel Ploiesti, Dinamo Bucuresti si Steaua Bucuresti. Absolvent al Universitatii Pitesti, cu specializare pe Sport si Performanta Motrica si licentiat pe handbal. Specializat in pregatire fizica, tonifiere musculara si functional training. Certificari: TRX suspension training, TRX sport medicine, Foam rolling level 1, Myofascial compression techniques si SFT (surface free training). Motto: „Alegeti obiective, indrazneste si nu te opri pana ce nu ajungi sa le indeplinesti!”

DRAGOS IVAN

DRAGOS IVAN

ANTRENOR PERSONAL/INSTRUCTOR GRUP FITNESS

Dragos a absolvit Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport, cu atestat în Kinetoterapie si Motricitate speciala, absolvind cursurile de Master in Nutritie si remodelare corporala. Cu o experienta de 9 ani în domeniul fitness si clase de grup, a participat la mai multe cursuri și workshopuri posture and training, functional training, steel training. Motto-ul: „Save the excuses, it’s not about having time, it’s about making time. If it matters, you will make time.” 

SORIN DRAGHICI

SORIN DRAGHICI

ANTRENOR PERSONAL

Fost atlet de performanta, multiplu campion national si international, detinator a numeroase recorduri nationale la probele de 110 m garduri si 400 metri garduri, Sorin a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport si ulterior a urmat programul de Master in Performanta Sportiva. Cu o experienta vasta in domeniu, Sorin va propune metode noi de antrenament, cu ajutorul carora veti obtine rezultate excelente intr-un timp record. De asemenea, cu Sorin veti invata cum sa realizati exercitiile in mod corect, evitand accidentarile. Motto-ul personal: “Nu te da batut niciodata, urmeaza-ti visul!”

GEORGE STROILESCU

GEORGE STROILESCU

ANTRENOR PERSONAL

Absolvent al Facultatii de Kinetoterapie din cadrul UNEFS si fost sportiv de performanta, George este in prezent instructor de fitness Move On si Antrenor Personal al Stejarii Country Club. Conducandu-se dupa motto-ul „Train smart”, George imbina in cadrul antrenamentelor sale exercitiile de fitness cu principiile de kinetoterapie, ajutand membrii Clubului sa isi atinga obiectivele sportive, sa isi remodeleze corpul si sa isi imbunatateasca  sanatatea.

MATEI CERNAT

MATEI CERNAT

ANTRENOR PERSONAL
ALESSANDRO BRATILA

ALESSANDRO BRATILA

ANTRENOR PERSONAL
RASVAN SINDELARU

RASVAN SINDELARU

ANTRENOR PERSONAL
MIKE CUC

MIKE CUC

INSTRUCTOR AEROBIC & CYCLING
OVIDIU ATANASIU

OVIDIU ATANASIU

INSTRUCTOR GRUP FITNESS
LUCIAN BURCHE

LUCIAN BURCHE

INSTRUCTOR AEROBIC
STEFAN CUSURSUZ

STEFAN CUSURSUZ

AEROBIC & CYCLING INSTRUCTOR
IOANA DENES

IOANA DENES

INSTRUCTOR FITNESS / AEROBIC
ANCA BUCUR

ANCA BUCUR

INSTRUCTOR AEROBIC & CYCLING

Anca a inceput sa faca sport la de 3 ani si, pana in prezent, acesta este pasiunea care o ajuta sa se simta indeplinita 100%. Medaliata la campionatele mondiale de gimnastica aerobica, Anca si-a transformat pasiunea pentru miscare si performanta in meserie. In prezent detine 5 titluri mondiale, Miss Fitness Universe, iar ca si antrenor de fitness, in ultimii 13 ani, a acumulat nenumarate certificari in acest domeniu. Se bucura sa faca ceea ce ii place si sa transmita mai departe energie, echilibru si orientarea spre un stil de viata sanatos si activ.

DIANA DRAGHICI

DIANA DRAGHICI

INSTRUCTOR BALET
ELDAR-SEBASTIAN ROSIANU

ELDAR-SEBASTIAN ROSIANU

COORDONATOR DEPARTAMENT TENIS

Sebastian practica tenisul de la varsta de 10 ani – a fost component al lotului national de juniori sub 16 ani. A acumulat o experienta competitionala bogata la juniori si seniori, nationala (FRT) si internationala (ETA, ITF), atat la simplu, cat si la dublu. Are peste 10 ani de experienta in antrenorat, cu juniori si seniori clasati atat national (FRT), cat si international (ETA, ITF, ATP). In prezent Sebastian face parte din echipa Stejarii Country Club si pune la dispozitia membrilor toata experienta acumulata atat ca jucator, cat si ca antrenor pentru a-i ajuta sa isi perfectioneze si imbunatateasca nivelul de joc. 

VLAD MARINESCU

VLAD MARINESCU

INSTRUCTOR TENIS

Vlad si-a inceput cariera de antrenor de tenis in Romania, lucrand cu jucatoare consacrate precum Simona Halep, Camelia Begu sau Monica Niculescu. El si-a perfectionat studiile si training-ul profesional in Statele Unite, unde a colaborat cu Academia de Tenis a prestigioasei universitati Harvard si a lucrat ca asistent la Tennissmith Academy. In 2011, Vlad ocupa pozitia de capitan al echipei de tenis ale universitatii Wichita State University, ca mai tarziu, in 2013, sa fie angajat de Brookhaven Country Club din Texas, ca antrenor principal de tenis. In prezent, Vlad face parte din echipa de traineri Stejarii Country Club si profita de experienta acumulata in ultimii ani pentru a ajuta membrii clubului sa isi imbunatateasca performantele sportive.

ANDREI DUMITRASCU

ANDREI DUMITRASCU

INSTRUCTOR TENIS

Fiind pasionat de tenis inca de la varsta de 5 ani, Andrei a participat la turnee nationale si internationale atat la juniori, cat si la seniori. De asemenea, el este vice-campion national de juniori pe echipe si a fost sparring partner al Alexandrei Dulgheru timp de 2 ani. In calitate de profesor, Andrei doreste sa transmita pasiunea si cunostintele sale in tenis studentilor lui. 

ROBERT MOLDOVEANU

ROBERT MOLDOVEANU

INSTRUCTOR TENIS
ANDREIA BEBERECHI

ANDREIA BEBERECHI

INSTRUCTOR TENIS
CATALINA FIFEA

CATALINA FIFEA

INSTRUCTOR TENIS
NICOLAE STOIAN

NICOLAE STOIAN

ANTRENOR KYOKUSHIN KARATE & KICKBOXING

Sensei Nicolae Stoian este campion multiplu Campion European si International la Karate Kyokushin si de asemenea de 11 ori Campion National intre 2000-2012. Sensei Nicolae Stoian are 23 de ani de experienta competitionala, castigand 11 medalii europene. In acelasi timp, acesta are peste 17 ani de experienta in predat Karate Kyokushin si Kickboxing in scoli si cluburi private de cel mai inalt nivel.

FLORENTIN CHIRIPUCI

FLORENTIN CHIRIPUCI

ANTRENOR KARATE KYOKUSHIN

Florentin a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti in anul 2016, specializarea Arte Martiale, avand si  Studii Psihopedagogice nivel 1. Ca sportiv de performanta a avut rezultate remarcabile la Campionatele Nationale si Internationale pe parcursul anilor 2010-2016, fiind si membru al lotului National de Karate Kyokushin in perioada 2013-2016.

DRAGOS LOTREANU

DRAGOS LOTREANU

INSTRUCTOR KYOKUSHIN KARATE & KICKBOXING
MIHAI MACHITA

MIHAI MACHITA

MANAGER SPORTURI DE APA

Ca manager sporturi de apa, Mihai este responsabil pentru coordonarea zonei acvatice a Stejarii Country Club si pregatirea echipei de instructori si de salvamari, precum si pentru sustinerea cursului de inot. El a practicat inotul de performanta mai bine de 17 de ani si este multiplu campion national si balcanic, membru al echipei olimpice si detinator al titlului de Maestru al Sportului din 1998. Vasta sa experienta in lectii de inot variaza de la a preda copiilor pana la a preda varstnicilor sau atletilor profesionisti.

LIVIU MAGDA

LIVIU MAGDA

INSTRUCTOR INOT

Liviu a practicat inotul de performanta timp de 13 ani, indragind acest sport inca de la varsta de 4 ani. A facut parte din echipa nationala de inot, participa la campionatele de inot Masters si cocheteaza cu triatlonul. Pentru Liviu, inotul este mai mult decat un sport, este un mod de viata. Este instructor de inot certificat si in prezent urmeaza cursurile Scolii de Antrenori C.N.F.P.A. – Natatie si Pentatlon Modern. Fiind o persoana calma, comunicativa si deschisa, Liviu este indragit atat de cei mici, cat si de cei mari.

BOGDAN CAPRARU

BOGDAN CAPRARU

INSTRUCTOR INOT

Ca fost inotator profesionist pentru Clubul Dinamo Bucuresti si Campion National la Polo, Bogdan se simte in apa ca acasa, exact cum s-ar simti pe pamant. El face parte din echipa Nationalei Romane pentru Campionatul European care a avut loc in Germania. In ceea ce priveste educatia si formarea profesionala, el are o diploma de instructor de la Complexul Sportiv National Lia Manoliu si o licenta de antrenor de fitness de la Federatia Romana de Culturism si Fitness. Daca ar fi sa sumarizam calitatile lui Bogdan, veti afla ca el este o persoana prietenoasa, sociabila, pasionata si punctuala.

ROXANA ORZOIU

ROXANA ORZOIU

INSTRUCTOR INOT

Roxana este absolventa a Academiei de Educatie Fizica si Sport, specializarea natatie. Ea a practicat inotul de performanta si inotul sincron timp de 12 ani  si  are o experienta de peste 15 ani atat in initierea copiilor, cat si a adultilor in inot. Roxana este o persoana pozitiva, sociabila, plina de energie si rabdatoare.

CRISTINA LEONTE

CRISTINA LEONTE

INSTRUCTOR INOT

Cristina practica inotul de performanta de peste 10 de ani si este fosta membra a echipei nationale. Printre premiile sale se regasesc multiplu campion national de juniori si seniori, vice-campion balcan junior, detinatoare a recordului national 50 m, fosta membra a echipei de canotaj olimpic. Ea este instructor de inot licentiat si de peste 4 ani preda atat copiilor cat si adultilor. Studiile Cristinei includ o diploma de licenta de la Universitatea de Educatie Fizica si in prezent detine o diploma de master in Managementul activitatilor sportive.

GLORIA TONE

GLORIA TONE

INSTRUCTOR GRUP FITNESS

Gloria este membru al Gifted Education si are formare in psihopedagogie, animatie socio-educativa si yoga pentru copii. In urma experientei directe in lucrul cu copiii a dezvoltat un program (Move and Balance) in care a imbinat jocul si miscarea astfel incat copiii sa deprinda si sa isi perfectioneze abilitatile motrice specifice varstei intr-un mod distractiv si antrenat. Gloria Tone este licentiata in kinetoterapie si lucreaza in domeniul Grup Fitness de mai bine de 10 ani. Din 2010 interesul ei pentru practica yoga i-a urmat pasii catre mai multe formari in domeniu in Hawaii, Bali, Anglia (200h YTT, yoga pentru gravide, yoga pentru copii, yin yoga). Gloria este si coach in dezvoltare personala cu certificari in NLP, Theta healing, mandale de lumina, reiki, remedii florale Bach si gifted education sub indrumarea profesorului Florian Colceag.

DENISA GANEA

DENISA GANEA

INSTRUCTOR GRUP FITNESS

Pentru Denisa, sportul s-a transformat din joc in cariera. La varsta de 5 ani a inceput sa practice gimnastica artistica continuand cu cea aerobica, iar 20 de ani mai tarziu dupa ce a devenit Vicecampioana Europeana si Mondiala, a revenit in sala ca antrenor. Este membra a companiei AEROS si intre timp nu s-a oprit din a face sport, a invata despre sport si a preda in calitate de instructor grup fitness.

Denisa a absolvit UNIVERSITATEA NATIONALA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT, studii de licenta si masterat, activeaza in acest domeniu din anul 2009, iar in acesti ani a invatat ca, atunci cand fac miscare, oamenii au nevoie sa se incarce cu energia instructorului pentru a-si hrani propria motivatie. Astfel, Denisa crede ca, atunci cand facem sport impreuna, ne punem in comun energia si acest lucru ne ajuta sa obtinem atat rezultate in plan fizic cat si un psihic puternic si un suflet mai fericit.

BIANCA MARCAROV

BIANCA MARCAROV

INSTRUCTOR GRUP FITNESS

Bianca a absolvit Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport, sectia Kinetoterapie, are un master in Nutritie si Remodelare Corporala, precum si studii postuniversitare de preparator . Fosta sportiva de performanta in cadrul sectiei de atletism a clubului sportiv Dinamo Bucuresti, Bianca a excelat in probele de viteza, obtinand numeroase medalii si titluri la nivel national si international. Formator al conceptelor Steel Programs in Romania, Bianca este in prezent instructor de Aerobic, Step, Dance, Rebound, Functional Training, Steel Tonic, Steel Training, Pilates si Yoga.

COSTIN BUCURA

COSTIN BUCURA

INSTRUCTOR GRUP FITNESS

Costin este un expert in arte martiale, cu peste 12 ani de experienta in kickboxing si Muay Thai. Implicarea lui in clasele de rezistenta este evidenta din cauza fizicului sau perfect definit. La cursurile sale sunt intotdeauna foarte multi participanti, astfel ca de multe ori, Costin este nevoit sa isi rearanjeze echipamentul, pentru a le asigura tuturor spatiul corespunzator pentru antrenament. Ii pasa profund de elevii sai si de performantele acestora. Cand sunt gata sa renunte el ii impinge mereu sa-si depaseasca limitele si este foarte, foarte motivant. „Daca iti pasa de ceea ce faci si te implici cu adevarat, oamenii vor simti asta si vor veni la tine.”

LYORA ZYTER

LYORA ZYTER

INSTRUCTOR GRUP FITNESS