Terasa

La Stejarii Restaurant, credem ca fiecare zi este un nou motiv de a celebra placerile vietii si ca un decor natural incantator ofera spatiul perfect pentru celebrarea acestora si redefinirea limitelor (culinare si de relaxare).

Terasa noastra in aer liber este locul perfect unde sa va petreceti dupa-amiezile toride de vara si serile racoroase ale toamnei, bucurandu-va de momente deosebite intr-o atmosfera intima, dar in acelasi timp oferindu-va o vedere uimitoare asupra piscinei olimpice si asupra superbei paduri de stejar din vecinatate. Transformati orice zi libera intr-una de vacanta si relaxati-va in aer liber pe terasa restaurantului Stejarii, unde voia buna, relaxarea si apetitul pentru noi experiente plutesc in aer.

In plus, pentru ca stim ca emotia fiecarui eveniment sportiv (meci de fotbal, tenis, etc.)este mai intensa atunci cand evenimentul este urmarit pe un ecran HD, in compania prietenilor, va punem la dispozitie un televizor gigant, pe care sa puteti urmari principalele confruntari din lumea sportului.

Galerie foto

CONTACT USStrada Jandarmeriei 14S, Bucharest

013896


reservations@stejariicountryclub.ro


Schedule:


Monday - Sunday, 11:00 - 23:00