Shiseido Spa

Oferiti un voucher cadou la Shiseido Spa at Stejarii Club! 

Alegeti sa ii rasfatati pe cei dragi cu un cadou elegant, care sa le ofere momente unice de relaxare si sa ii inspire catre un stil de viata echilibrat.

Voucherul cadou de la Shiseido Spa at Stejarii Country Club este perfect pentru a darui o experienta de neuitat persoanei iubite, prietenilor sau partenerilor de afaceri.

Puteti include in voucherul cadou fie tratamente Shiseido sau tratamente aditionale, fie o valoare fixa pe care persoana care a primit voucherul o poate transforma in tratamentele dorite. Mai mult decat atat, pentru orice valoare a voucherelor cadou, oferim acces in zona de relaxare.

Facilitati:

  • 7 camere pentru tratamente individuale, 1 camera VIP, 2 spatii pentru masaj Thailandez si o camera scrub cu dus Vichy;
  • Zona de relaxare: hammam, saune umede si uscate, Vitality Pool si camera Zen.

*Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati receptia Spa.

Puteti achizitiona voucherele cadou de aici:

Tratamente Shiseido

Tratamente Aditionale

Regulament

Valabilitatea voucherelor este de 6 luni din momentul achizitiei, iar voucherele expirate sau pierdute nu se mai pot folosi.

Voucherele sunt transmisibile, nu sunt nominale.

Voucherul poate fi valoric sau cu unul sau multe servicii in functie de alegerea clientului. Voucherele sunt valabile doar pentru servicii  Shiseido Spa, nu pentru produse si nici pentru produsele si serviciile Beauty District.

Voucherul poate fi folosit fie intr-o singura vizita la Shiseido Spa, fie in mai multe vizite, pana la epuizarea serviciilor sau sumei totale existente  pana la data de expirare mentionata. Efectuarea serviciului  din voucher se poate face doar in baza programarii prealabile realízate la receptia Spa. Voucherele trebuie sa ramana in receptia Shiseido Spa ca dovada a platii serviciului efectuat,  returnate in cazul  in care mai exista alte servicii sau valoare disponibila pentru o utilizare ulterioara conform valabilitatii, sau  diferenta de plata se poate achita direct in receptia Spa. Voucherele valorice, a caror valoare nu a fost epuizata, se returneaza detinatorului dupa ce pe voucher se mentioneaza de catre Receptia Spa suma ramasa din valoarea acestuia.

Serviciile mentionate in Voucher nu se pot schimba sau personaliza. Pachetele prestabilite  (ex calatoriile  sau ceremonialurile de imbaiere) nu se pot efectua decat de o singura persoana in ziua programarii. Exceptie fac voucherele valorice unde se pot alege servicii in valoare egala, mai mica sau mai mare decat suma disponibila pe voucher. In cazul in care pretul serviciilor solicitate depaseste valoarea voucherului, beneficiarul achita la Receptia Spa diferenta de pret, iar in cazul in care valoarea serviciului este mai mica decat valoarea voucherului acesta este returnat clientului pentru o utilizare ulterioara conform valabilitatii voucherului.

Voucherele trebuie sa ramana in receptia Shiseido Spa ca dovada a platii serviciului efectuat, returnate cand este cazul sau  diferenta de plata se poate achita direct in receptia Spa.

*Preturile serviciilor din voucher sunt cele afisate pentru zilele luni – vineri, indiferent daca urmeaza a fi folosite in timpul saptamanii sau in weekend.