Shiseido Spa

Beauty District

Descoperiti o lume a frumusetii absolute!

Profesionisti cu o vasta experienta in domeniu vor fi la dispozitia dumneavoastra si va vor ajuta sa va pregatiti pentru orice eveniment. Salonul full-service Beauty District a fost fondat de trei dintre cei mai cunoscuti profesionisti din Romania: make-up artistul Alexandru Abagiu, impreuna cu stilistul Sorin Stratulat si experta in ingrijirea unghiilor Catalina Stoica. Acestia au lucrat impreuna pentru a dezvolta conceptul inovator Frumusete 360°, care va complementa oferta Shiseido Spa in cardrul Stejarii Country Club.

La Beauty District, veti putea opta pentru ultimele noutati in materie de coafura, make-up, manichiura si pedichiura, alaturi de o serie de servicii aditionale, precum vouchere cadou, asistenta de platou pentru sedinte foto, pachete special concepute pentru nunti si multe altele.

Pentru mai multe detalii sau programari, va rugam sa sunati la urmatorul numar de telefon +40733 920 920.

Descoperiti turul nostru virtual!

Folositi turul virtual de mai jos pentru a explora universul frumusetii absolute de la Beauty District!

Cunoasteti echipa

Alexandru Abagiu

Alexandru Abagiu

Alexandru Abagiu este cel mai cunoscut make-up artist roman si are in palmares un numar foarte mare de premii si distinctii, acumulate pe parcursul unei cariere de 17 ani in domeniu. Prestigioasa publicatie americana “Make-up Artist Magazine” l-a numit unul din cei mai talentati artisti ai Europei, iar portofoliul sau este cu adevarat impresionant. Alexandru este liderul departamentului de make-up la Beauty District si se ocupa de asemenea de dezvoltarea si pregatirea echipei.

Sorin Stratulat

Sorin Stratulat

Experienta de peste 10 ani a lui Sorin Stratulat si formarea continua in cadrul celor mai renumite academii internationale de profil, il recomanda ca unul dintre cei mai talentati stilisti din Romania. Apreciat atat de vedete cat si de editorii revistelor de moda, munca lui Sorin poate fi admirata in numeroase videoclipuri si editoriale ce contribuie la redefinirea esteticii moderne. Sorin este si managerul Beauty District, responsabil pentru brandul ce a devenit etalon pentru industria frumusetii din Romania.

Catalina Stoica

Catalina Stoica

Catalina Stoica este expertul Beauty District specializat in manichiura. In timpul celor aproape 16 ani petrecuti in acest domeniu, Catalina a participat la nenumarate workshop-uri, training-uri si expozitii. Ea a adus, in premiera in Romania, o gama variata de produse si tehnici inovatoare pentru ingrijirea unghiilor si este mentorul departamentului de manichiura la Beauty District, conducand si pregatind o echipa de peste 20 de nail stylisti.