Hero Shiseido Spa Hero Shiseido Spa
Shiseido Spa

PACHETE LANSARE

20% discount

20% discount Analiza Ten cu DOME + Tratament facial Aqua Spectra

20% discount Analiza Ten cu DOME la achizitia de produse Shiseido de minim 500 RON

Opatra Dome

Opatra Dome – dispozitivul pentru analiza faciala, masoara clinic dermul si epidermul folosind tehnologii de top ale imagisticii digitale, lumina vizibila RGB, lumina polarizata si spectru UV cu ajutorul inteligentei artificiale si analizei pe imagini. Este folosit cu preponderenta atat de medici, cat si de esteticieni, datorita sistemului avansat de analiza faciala, ce capteaza fotografii multispectrale ale tenului examinand complexitatea liniilor fine si a ridurilor, a petelor, a porilor , a texturii pielii si a pigmentarii. Citeste mai mult

Achizitionati:

Opatra Aqua Spectra

Aqua Spectra este singura procedura de hidro-dermoabraziune care imbina curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia antioxidantilor simultan, rezultand o piele sanatoasa si luminoasa intr-un timp foarte scurt. Tratamentul este relaxant, hidratant, non-invaziv si neiritant. Aqua Spectra este un tratament în mai multe etape pentru curatarea totala a tenului. Este o metoda non-invaziva, dar puternica, folosita pentru a imbunatati textura si aspectul tenului dumneavoastra. Citeste mai mult

Achizitionati:

LPG ALLIANCE

Experimentati noul tratament LPG de la Shiseido Spa cu eficacitate maxima anti-imbatranire si slabire! LPG Alliance este singura tehnica non-invaziva de stimulare mecanica a pielii care reactiveaza natural metabolismul celular. Datorita noului senzor Alliance Skin Identity care identifica automat gradul de afectare al pielii, soft-ul va indica cu exactitate ce miscari trebuie facute si la ce intensitate.

LPG ALLIANCE

40Min / SEDINTA

Incearcati noul LPG si veti elimina grasimea rezistenta si localizata, veti obtine reducerea aspectului de coaja de portocala si la nivelul tenului veti observa reducerea ridurilor datorita stimularii naturale a colagenului endogen, elastinei si acidului hialuronic. Studiile au dovedit ca dupa 3 sesiuni, 71 % dintre femei au observat o imbunatatire a fermitatii pielii, la 67% s-a redus aspectul de coaja de portocala, iar dupa 12 sedinte, talia este redusa cu 5,2 cm.

Achizitionati:

CRYOTOUCH

Descoperiti cel mai avansat concept estetico-medical pentru refacerea conturului facial, fermitate si lifting! Cryotouch functioneaza pe baza a doua principii: CrioRF™, sinergia perfecta dintre Radiofrecventa bipolara si Crioterapie, protejeaza pielea si permite efectuarea unui tratament mai intens, cu rezultate vizibile imediat în reconturarea faciala, fermitate si lifting. Crio-radiofrecventa stimuleaza formarea de noi fibre de colagen si elastina, fiind cea mai puternica terapie de refacere a structurii pielii. Crioelectroporatie™, o tehnologie inovativa ce permite penetrarea substantelor active in piele in procent de 60 – 95%, oferind efecte remarcabile in tratarea tuturor problemelor tenului.

Tratament de Lifting si Fermitate – Vital Perfection

Tratament de Estompare a Ridurilor – Benefiance

TRATAMENT FACIAL DE CURATARE SI RECONTURARE

Tratament Facial de Curatare si Reconturare

Acest tratament avansat ajuta la regenerarea completa a pielii, textura acesteia devenind fina, luminoasa si fara imperfectiuni. Tratamentul functioneaza pe baza a doua principii revolutionare: Microdermoabraziunea si Cryotouch. Microdermoabraziunea potenteaza rezultatele terapiei Cryotouch cu serul Wrinkle Smoothing Contour prin tehnologia Reneura si prin ingredientele active Ashitaba Complex, Super Bio-Hyaluronic Acid si Retinol ACE.

Achizitionati:

MICRODERMABRAZIUNE

Microdermabraziune

Microdermabraziunea este o procedura non-chimica, neinvaziva, care elimina celulele moarte sau uscate ale pielii si ajuta pielea sa se mentina tanara, sanatoasa si stralucitoare. De asemenea, microdermabraziunea incurajeaza producerea de colagen și elastina, proteine cu rol esential in imbunatatirea aspectului natural al tenului.

Achizitionati:

TERAPIE ANTI-DURERE

Faceti o rezervare