Deveniti membru Shiseido Spa!

Acordati-va timp, atentie, respect! Traiti frumos, traiti intens! Bucurati-va de fiecare clipa si treceti prin viata ca printr-o gradina japoneza, in care florile de cires va parfumeaza calea si soarele primaverii va mangaie pielea! Astfel, veti descoperi drumul spre evolutie si spre desavarsire.

Atingeti echilibrul si oferiti-va clipe de rasfat in cadrul Shiseido Spa! Abonati-va la energia pozitiva a Universului si reconectati-va cu propriul sine!

Prin achizitionarea unui abonament la Shiseido Spa, veti avea acces nelimitat in zonele de relaxare, care cuprind hammamul, sauna cu aburi, sauna uscata cu vedere spre padurea de stejari, piscina Vitality cu zone cu hidromasaj si terasa.

De asemenea, va veti putea bucura de 2 sedinte de masaj Kuroho Body (60 min/sedinta) in fiecare luna si 20% reducere la toate tratamentele din cadrul Shiseido Spa. Ii veti putea surprinde si pe cei dragi, deoarece lunar beneficiati de 2 permise de acces gratuit pentru un invitat.

O selectie de ceaiuri japoneze si fructe proaspete va vor rasfata simturile in timpul vizitei la Shiseido Spa, iar parcarea subterana si vestiarele premium dotate cu prosoape si alte produse de cea mai inalta calitate pentru uz personal va stau la dispozitie pentru o experienta completa de relaxare.

*Toate preturile includ TVA.

Descoperiti turul nostru virtual!

Folositi turul virtual de mai jos pentru a descoperi atmosfera revigoranta de la Shiseido Spa!Tarife

Spa Membership 1 an Membership
1 an Membership pentru partener / al doilea membru al familiei peste 21 ani
3 luni Membership
1 luna Membership
7150 RON
6110 RON
3510 RON
1300 RON
Spa Membership pentru membrii Stejarii Country Club 1 an Membership
1 an Membership pentru partener / al doilea membru al familiei peste 21 ani
Preturile includ TVA6110 RON
5590 RONTrimiteti-ne solicitarea dumneavoastra    Prin prezenta confirm ca am citit Informarea (cu privire la prelucrarea datelor mele cu caracter personal si imi exprim consimtamantul pentru prelucrarea datelor mele personale pentru urmatoarele scopuri:

    pentru a obtine raspuns la solicitarea transmisa.

    *Inteleg ca, in cazul in care nu imi acord consimtamantul prin bifare, acest formular nu va colecta si nu va transmite datele mele catre MEDUSA si nu mi se va putea raspunde.

    Daca alegeti sa ne contactati, ne veti transmite datele dumneavoastra cu caracter personal si le vom prelucra pentru a putea raspunde solicitarii dumneavoastra. Va rugam sa parcurgeti Politica noastra generala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

    In cazul in care vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si in alte scopuri decat pur si simplu a va raspunde, va vom informa si, dupa caz, va vom cere consimtamantul.