Arie sponsorizată de:

Tenis

Tenisul este un sport complex, care va provoaca fizic, mental si emotional intrucat presupune forta, reflexe, perspicacitate, elasticitate si disciplina. Poate cel mai important aspect al “sportului alb” este acela ca poate fi practicat de oricine, indiferent de varsta, iar beneficiile sale asupra corpului si a mintii sunt numeroase, fiind considerat de cercetatori una dintre cele mai sanatoase activitati sportive.

Tipul de efort pe care il intalnim la tenis este unul mixt, care combina momentele de efort aerob cu cele de efort anaerob. Efortul aerob este extrem de important in procesul de ardere a grasimilor, imbunatatirea sanatatii sistemului cardiovascular si mentinerea unui nivel ridicat de energie pe parcursul intregii zile, iar efortul anaerob alterneaza momente scurte si intense de activitate cu momentele de repaos in care asteptati ca mingea sa va fie returnata de adversar, ceea ce ajuta organismul sa foloseasca eficient nivelul de oxigen.

Fie ca este vorba de antrenamente individuale sau de grup, antrenamentele sustinute de echipa noastra de antrenori profesionisti urmaresc sa imbunatateasca abilitatile si tehnica participantilor, oferindu-le conditii optime de joc. Indiferent daca alegeti sa jucati pe terenurile cu zgura Conipur Pro Clay din interior sau preferati aerul proaspat al padurii din zona terenurilor exterioare, la Stejarii Country Club va vom oferi conditii optime de joc si o echipa de antrenori care sa se ocupe de nevoile dumneavoastra individuale.

De ce tenis

1.Antreneaza reflexele si viteza de reactie

Meciurile de tenis va ajuta sa va formati reflexele pentru a fi pregatit sa anticipati lovitura adversarului, sa reactionati rapid si cu forta, astfel incat sa marcati puncte importante. In acelasi timp, tenisul imbunatateste viteza si rezistenta fizica, datorita efortului fizic permanent pe care trebuie sa il depuneti in urmarirea mingii, dar si datorita schimbarilor bruste de directie pentru a para atacurile oponentului. Corpul devine astfel mult mai puternic si mai flexibil, pentru ca invatati sa va sincronizati trunchiul cu pozitia mainilor si a picioarelor pentru a reusi lovituri puternice care sa va aduca mai aproape de victorie.

2.Reduce stresul si imbunatateste gandirea

La nivel psihologic, tenisul stimuleaza gandirea, autodisciplina si creste increderea in propriile forte pe masura ce va identificati greselile tactice si invatati sa le controlati. De asemenea, provocarea fizica, emotionala si mentala lansate de o partide de tenis solidifica autocontrolul si disciplina, ajutandu-va sa faceti fata mai bine stresului cotidian si chiar sa rezolvati mai eficient problemele cu care va confruntati, deoarece tenisul implica o gandire matematica (calcularea traiectoriei mingii in functie de viteza, de tipul de lovitura etc) care are potentialul de a genera conexiuni noi intre celulele nervoase din creier, astfel incat sa rezolvati situatii complexe si in viata de zi cu zi, nu doar pe terenul de tenis.

3.Ofera doza perfecta de optimism

Tenisul are un efect pozitiv si asupra starii de spirit.  Practicat de cateva ori pe saptamana, cu prietenii sau in cadrul competitiilor organizate de catre Club, tenisul va aduce numeroase oportunitati de socializare si va va incarca cu energie pozitiva si optimism.

Facts

CONIPUR PRO CLAY reprezinta un sistem de zgura care are la baza un strat format din granule de zgura naturala amestecate cu un agent poliuretanic de legatura, peste care se adauga un alt strat fin de zgura. Beneficiile acestui sistem se regasesc la nivelul meciurilor de tenis, intrucat asigura o suprafata de joc exceptionala si reduce riscul de accidentare prin alunecare in timpul jocului. Terenurile de tenis cu zgura artificiala Conipur PRO CLAY de la Stejarii Country Club ofera conditii de joc la cele mai inalte standarde.

Descoperiti turul nostru virtual!

Folositi turul virtual de mai jos pentru a descoperi atmosfera antrenanta din ariile de tenis de la Stejarii Country Club!

Toate preturile includ TVA.

**Plata se va face in RON la cursul BNR din ziua emiterii facturii.

Lectii individuale si pachete cu antrenor

Numar de sesiuni Valabilitate Preturi membri
Ora individuala exterior sau happy hour interior*
Ora individuala interior
Ora de grup / max 3 adulti
Pachet 5 sedinte exterior sau happy hour interior*
Pachet 5 sedinte
Pachet 5 sedinte de grup / max 3 adulti
Pachet 10 sedinte exterior sau happy hour interior*
Pachet 10 sedinte
Pachet 10 sedinte grup/max 3 adulti
Pachet 20 sedinte exterior sau happy hour interior*
Pachet 20 sedinte
1 data
1 data
1 data
2 luni
2 luni
2 luni
4 luni
4 luni
4 luni
6 luni
6 luni
50 €
60 €
30 € / h / adult
240 €
285 €
145 € / h / adult
450 €
540 €
270 € / h / adult
800 €
960 €

* Happy hour e valabil in exterior la orice ora si indoor dupa orar luni - vineri in intervalele 08:00 - 13:00 si 20:00 - 22:00 si in weekend la orice ora.

* Durata ora 50 minute, 10 minute sunt dedicate refacerii suprafetei de joc si colectarii mingiilor

Penalizari

Nu se reface terenul dupa ora: 25€

Intrarea pe teren fara rezervare platita: 45€

Inchiriere teren tenis

Interval orar Pret interior Pret exterior
Luni - vineri, 07:00 - 22:00
Sambata - duminica, 08:00 - 21:00
Pachet inchiriere teren 10h
22 € / h
22 € / h
195 €
14 € / h
14 € / h
125 €

Antrenori

ELDAR-SEBASTIAN ROSIANU

ELDAR-SEBASTIAN ROSIANU

COORDONATOR DEPARTAMENT TENIS

Sebastian practica tenisul de la varsta de 10 ani – a fost component al lotului national de juniori sub 16 ani. A acumulat o experienta competitionala bogata la juniori si seniori, nationala (FRT) si internationala (ETA, ITF), atat la simplu, cat si la dublu. Are peste 10 ani de experienta in antrenorat, cu juniori si seniori clasati atat national (FRT), cat si international (ETA, ITF, ATP). In prezent Sebastian face parte din echipa Stejarii Country Club si pune la dispozitia membrilor toata experienta acumulata atat ca jucator, cat si ca antrenor pentru a-i ajuta sa isi perfectioneze si imbunatateasca nivelul de joc. 

ANDREI DUMITRASCU

ANDREI DUMITRASCU

INSTRUCTOR SENIOR TENIS

Fiind pasionat de tenis inca de la varsta de 5 ani, Andrei a participat la turnee nationale si internationale atat la juniori, cat si la seniori. De asemenea, el este vice-campion national de juniori pe echipe si a fost sparring partner al Alexandrei Dulgheru timp de 2 ani. In calitate de profesor, Andrei doreste sa transmita pasiunea si cunostintele sale in tenis studentilor lui. 

ROBERT MOLDOVEANU

ROBERT MOLDOVEANU

INSTRUCTOR SENIOR TENIS

Robert Moldoveanu a inceput sa practice tenisul la varsta de 6 ani si in perioada de juniorat a castigat campionatul national sub 18 ani atat la simplu cat si la dublu, la seniori, fiind clasat international(Atp). Si-a inceput drumul in antrenorat ca sparring partner pentru jucatori de top (Simona Halep si Marius Copil) dupa care a continuat sa acumuleze experienta ca antrenor in Turcia, Germania si Italia. Robert face parte din echipa de antrenori a clubului si impartaseste cunostintele acumulate atat ca jucator cat si ca antrenor, cu pasiune si placere, membrilor Stejarii Country Club.

VLAD POPA

VLAD POPA

INSTRUCTOR SENIOR TENIS

Originar din Braila, Vlad a inceput sa joace tenis la varsta de 6 ani. Mai tarziu a primit o bursa in Statele Unite, unde si-a terminat studiile universitare in timp ce concura in pozitia de capitan al echipei de tenis. După ce a lucrat ca director de tenis în SUA, s-a mutat în Franța, unde a lucrat și și-a perfecționat abilitățile de antrenor la ISP și Mouratoglou Tennis Academy. A antrenat sportivi de elită în turneele ITF, ATP și NCAA DIV 1. Motto-ul sau este: „Ascultă ce spune jucătorul tău și învață să auzi ce gândește”.

DANIEL COZMA

DANIEL COZMA

INSTRUCTOR JUNIOR TENIS

Daniel a inceput sa practice tenisul la varsta de 6 ani, ulterior devenind component al lotului national de juniori sub 16 ani. A fost clasat internațional la juniori și la seniori (ITF si ATP). In prezent Daniel face parte din echipa de antrenori a clubului impartasindu-și cunostintele acumulate atat ca juator, cat si ca antrenor, incercand sa ii ajute pe membrii Stejarii Country Club sa isi depaseasca limitele.

Evenimente MAI MULTE >