RESTAURANT

Aproape de Stejarii Country Club si Padurea Baneasa si departe de agitatia urbana uneori obositoare a Capitalei, exista o frontiera spre o noua lume: Restaurantul Stejarii, destinatia preferata a iubitorilor de lux, intimitate si bun gust. Aici, orasul se continua dupa alte reguli si o alta filosofie, cea a relaxarii, a savorii, a contrastelor si a unei bogatii de senzatii pe care nu le poti trai in alt loc din Bucuresti.

Cu un design unic si primitor si o terasa generoasa cu vedere la Piscina Olimpica, Restaurantul Stejarii este locul perfect de evadare intr-o oaza de liniste si destindere. Combinatia castigatoare dintre serviciile de ospitalitate excelente si ambianta primitoare creeaza o experienta culinara cu adevarat memorabila, transformand restaurantul intr-o alegere de prima clasa pentru persoanele care iubesc rafinamentul si eleganta.

Cu accent pe alternanta sezoniera, provenienta ingredientelor si punerea impecabila in practica a retetelor gourmet, Restaurantul Stejarii reprezinta cu mandrie bucataria internationala de top. Reusim sa ne impresionam clientii prin preparatele noastre creative si complexe, oferind un meniu eclectic, care redefineste mancarea gourmet in Romania. De la gusturi exotice la preparate clasice frantuzesti sau steak-uri americane, servite in timpul programului restaurantului sau in cadrul serilor noastre speciale, exista cate un preparat pentru fiecare ocazie sau moment al zilei.

Acesta este mai mult decat un restaurant! Este o calatorie prin senzatii surpinzatoare si placeri fine ale vietii, create special pentru cei care stiu sa le guste. Mixul in doze potrivite intre serviciile excelente, designul sofisticat si ambianta calma si calda creaza o experienta fine dining cu adevarat memorabila, perfecta pentru a celebra orice tip de eveniment, de la conferinte si meeting-uri ale companiei la prezentari de produse, pranzuri, aniversari, mese romantice sau doar o iesire in oras alaturi de cei dragi.

Facilitati

Descoperiti turul nostru virtualCONTACT USStrada Jandarmeriei 14A, Bucharest

013896


reservations@stejariicountryclub.ro


Schedule:


A la carte : Mon – Sun: 12:00 – 23:00

Delivery: Mon – Sun: 11:00 – 21:00