ENTER OUR UNIVERSE

Consultati calendarul claselor de grup!

Antrenati-va asemeni unui atlet! Consultati programul claselor de grup si includeti clasa favorita in rutina zilnica de antrenament!

Club

Deveniti membru Stejarii Country Club

In luna ianuarie, la achizitionarea unui abonament anual, avem placerea de a va oferi un cadou personalizat.

Spa

Oferta lunii ianuarie la Shiseido Spa

Descoperiti ritualul  de rasfat Ever Bloom.

CONTACT

Cu un design inovator, Stejarii Country Club ofera servicii integrate de sport, wellness si ospitalitate intr-un mediu distinct, cu un impact semnificativ asupra retelelor sociale si de business.

Evenimente MAI MULTE >

CYCLING EVENT: New Year Pre-Workout
Club

Va asteptam pe 29 decembrie, de la ora 10:00, la o sesiune de indoor cycling cu Mike Cuc, pe durata careia veti creste rezistenta corpului dvs. la efort, va veti tonifia musculatura, veti topi surplusul de calorii si va veti energiza atat trupul, cat si mintea.

LATINO DANCE & ZUMBA cu Denisa Ganea
Club

Pe 28 decembrie de la ora 18:00, va invitam la un eveniment fitness, de doua ore, unde va veti antrena pe ritmuri latino alaturi de Denisa Ganea si veti arde calorii intr-un mod distractiv, in timp ce veti invata cele mai cunoscute miscari ale dansurilor latino (merengue, salsa, hip hop, reggaeton etc.).

CYCLING EVENT: Winter Bike Ride
Club

Va asteptam vineri, 21 decembrie, intre orele 18:00 – 20:00 si sambata, 22 decembrie, intre orele 10:00 – 12:00 in Stejarii Ballroom, sa pedalati pe ritmul beat-urilor mixate de DJ Adrian Saguna in timp ce va antrenati sub supravegherea instructorilor nostri de cycling Mike Cuc si Mioara Stoian.

Noutati MAI MULTE >

12 Rounds – Initiere in tehnici de box profesioniste / Din 24 septembrie

DECIDE. COMMIT. CONQUER. Programul 12 Rounds are ca obiectiv initierea in tehnicile de box profesionale, fiind un antrenament complet in care veti regasi atat tehnicile de baza, cat si conditionarea specifica. Scopul acestui program este de a va oferi la fiecare sedinta de antrenament posibilitatea de a invata si perfectiona loviturile de brate. Va puteti […]

Academii Sportive & Noi clase de grup pentru copii

La Stejarii Country Club, luna septembrie vine cu multa energie si oportunitati sportive distractive pentru cei mici! Va invitam sa descoperiti Academiile noastre sportive (Tenis, Inot, Karate Kyokushin & Kickboxing), precum si noile clase de grup pentru copii, special concepute pentru a raspunde nevoilor celor mici, atat din punct de vedere al dezvoltarii fizice armonioase, […]

Descoperiti Academia de Inot de la Stejarii Country Club!

IMPOSIBILUL ESTE DOAR TEMPORAR. TRANSFORMA FIECARE ZI INTR-UNA MEMORABILA Pentru copii, inotul reprezinta una dintre cele mai placute de forme de activitate fizica, datorita timpului indelungat petrecut in piscina, care stimuleaza activitatea cerebrala si sporeste performanta cognitiva a celor mici. Pe langa distractie insa, inotul reprezinta un exercitiu aerobic intens, favorizand oxigenarea creierului si antrenand […]

Stejarii Country Club

Singurul club din Romania cu un impact considerabil asupra networkingului social si de afaceri. Stejarii Country Club imbina perfect o selectie larga de facilitati de agrement si sportive, atat pentru adulti cat si pentru copii. Va invitam sa descoperiti toate serviciile pe care vi le punem la dispozitie!

Feature
Stejarii Ballroom
Feature
Fitness, Aerobic & Sporturi
Feature
Facilitati Spa

Virtual Tour

PARTENERI

STEJARII COUNTRY CLUB

Strada Jandarmeriei 14A, Bucharest 013896