ENTER OUR UNIVERSE

Consultati calendarul claselor de grup!

Antrenati-va asemeni unui atlet! Consultati programul claselor de grup si includeti clasa favorita in rutina zilnica de antrenament!

Spa

Oferta verii la Shiseido Spa

Descoperiti oferta verii la Shiseido Spa: Mai multe tratamente, mai mult rasfat!

Club

Descoperiti pachetele estivale

Vara aceasta, miscarea este noua relaxare. Pachetele de Vara includ acces la toate facilitatile Clubului (fitness, aerobic si cycling, terenurile de tenis indoor si outdoor, piscina interioara si exterioara, terenurile de squash si padel). Valabilitate: 15 mai – 15 septembrie (4 luni)

CONTACT

Cu un design inovator, Stejarii Country Club ofera servicii integrate de sport, wellness si ospitalitate intr-un mediu distinct, cu un impact semnificativ asupra retelelor sociale si de business.

Evenimente MAI MULTE >

CHALLENGE OF THE YEAR
Club
31 decembrie 2019

Va invitam sa participati la o competitie de fitness antrenanta, care va testa limitele dvs. fizice, motivandu-va sa le depasiti in fiecare luna.

Basketball Championship
Club
24 iulie 2019

Daca esti fan baschet si vrei sa ai parte de o experienta dinamica pe terenul de joc, te asteptam la Campionatul de Baschet organizat de Stejarii Country Club!

Latino Night
Club
18 iulie 2019

Sunteti pregatiti pentru o seara de vara caliente, in care sa va descoperiti spiritul latino? Va invitam la o clasa de dans pe ritmuri latino, urmata de o petrecere la piscina exterioara, unde ne vom distra si vom savura cocktailuri racoritoare!

Noutati MAI MULTE >

12 Rounds – Initiere in tehnici de box profesioniste / Din 24 septembrie

DECIDE. COMMIT. CONQUER. Programul 12 Rounds are ca obiectiv initierea in tehnicile de box profesionale, fiind un antrenament complet in care veti regasi atat tehnicile de baza, cat si conditionarea specifica. Scopul acestui program este de a va oferi la fiecare sedinta de antrenament posibilitatea de a invata si perfectiona loviturile de brate. Va puteti […]

Academii Sportive & Noi clase de grup pentru copii

La Stejarii Country Club, luna septembrie vine cu multa energie si oportunitati sportive distractive pentru cei mici! Va invitam sa descoperiti Academiile noastre sportive (Tenis, Inot, Karate Kyokushin & Kickboxing), precum si noile clase de grup pentru copii, special concepute pentru a raspunde nevoilor celor mici, atat din punct de vedere al dezvoltarii fizice armonioase, […]

Descoperiti Academia de Inot de la Stejarii Country Club!

IMPOSIBILUL ESTE DOAR TEMPORAR. TRANSFORMA FIECARE ZI INTR-UNA MEMORABILA Pentru copii, inotul reprezinta una dintre cele mai placute de forme de activitate fizica, datorita timpului indelungat petrecut in piscina, care stimuleaza activitatea cerebrala si sporeste performanta cognitiva a celor mici. Pe langa distractie insa, inotul reprezinta un exercitiu aerobic intens, favorizand oxigenarea creierului si antrenand […]

Stejarii Country Club

Singurul club din Romania cu un impact considerabil asupra networkingului social si de afaceri. Stejarii Country Club imbina perfect o selectie larga de facilitati de agrement si sportive, atat pentru adulti cat si pentru copii. Va invitam sa descoperiti toate serviciile pe care vi le punem la dispozitie!

Feature
Stejarii Ballroom
Feature
Fitness, Aerobic & Sporturi
Feature
Facilitati Spa

Virtual Tour

PARTENERI

STEJARII COUNTRY CLUB

Strada Jandarmeriei 14A, Bucharest 013896