ENTER OUR UNIVERSE

Consultati calendarul claselor de grup!

Antrenati-va asemeni unui atlet! Consultati programul claselor de grup si includeti clasa favorita in rutina zilnica de antrenament!

Club

Deveniti membru Stejarii Country Club

In luna noiembrie, la achizitionarea unui abonament anual, avem placerea de a va oferi un cadou la alegere.

Spa

Oferta lunii noiembrie la Shiseido Spa

In luna noiembrie, la Shiseido Spa va bucurati de masajul Kuroho Body la un pret special!

CONTACT

Cu un design inovator, Stejarii Country Club ofera servicii integrate de sport, wellness si ospitalitate intr-un mediu distinct, cu un impact semnificativ asupra retelelor sociale si de business.

Evenimente MAI MULTE >

STRAW JUMPING FROGS
Club
24 noiembrie 2018

Sambata, 24 noiembrie, ii invitam pe tinerii nostri artisti la un workshop distractiv unde vor confectiona cele mai vesele broscute saltarete din paie de baut.

Fall/Winter Beauty Trends by Shiseido Spa & Beauty District
Spa

Luni, 12 noiembrie, va invitam sa va alaturati unei incursiuni fascinante in lumea frumusetii feminine alaturi de expertii Shiseido Spa si Beauty District, in cadrul careia veti descoperi ultimele tendinte ale sezonului, precum si cele mai noi produse cosmetice si de ingrijire de la Shiseido.

A Million Dreams Gymnastics Show
Club

Sambata, 3 noiembrie, incepand cu ora 11:00, va invitam sa ii urmariti pe tinerii gimnasti care se antreneaza cu Laura Cristache in cadrul cursurilor private la Stejarii Country Club sau Scoala Sociala de Gimnastica “Nadia Comaneci” intr-un spectacol de gimnastica incarcat de emotie, cu momente artistice deosebite.

Noutati MAI MULTE >

12 Rounds – Initiere in tehnici de box profesioniste / Din 24 septembrie

DECIDE. COMMIT. CONQUER. Programul 12 Rounds are ca obiectiv initierea in tehnicile de box profesionale, fiind un antrenament complet in care veti regasi atat tehnicile de baza, cat si conditionarea specifica. Scopul acestui program este de a va oferi la fiecare sedinta de antrenament posibilitatea de a invata si perfectiona loviturile de brate. Va puteti […]

Academii Sportive & Noi clase de grup pentru copii

La Stejarii Country Club, luna septembrie vine cu multa energie si oportunitati sportive distractive pentru cei mici! Va invitam sa descoperiti Academiile noastre sportive (Tenis, Inot, Karate Kyokushin & Kickboxing), precum si noile clase de grup pentru copii, special concepute pentru a raspunde nevoilor celor mici, atat din punct de vedere al dezvoltarii fizice armonioase, […]

Descoperiti Academia de Inot de la Stejarii Country Club!

IMPOSIBILUL ESTE DOAR TEMPORAR. TRANSFORMA FIECARE ZI INTR-UNA MEMORABILA Pentru copii, inotul reprezinta una dintre cele mai placute de forme de activitate fizica, datorita timpului indelungat petrecut in piscina, care stimuleaza activitatea cerebrala si sporeste performanta cognitiva a celor mici. Pe langa distractie insa, inotul reprezinta un exercitiu aerobic intens, favorizand oxigenarea creierului si antrenand […]

Stejarii Country Club

Singurul club din Romania cu un impact considerabil asupra networkingului social si de afaceri. Stejarii Country Club imbina perfect o selectie larga de facilitati de agrement si sportive, atat pentru adulti cat si pentru copii. Va invitam sa descoperiti toate serviciile pe care vi le punem la dispozitie!

Feature
Stejarii Ballroom
Feature
Fitness, Aerobic & Sporturi
Feature
Facilitati Spa

Virtual Tour

PARTENERI

STEJARII COUNTRY CLUB

Strada Jandarmeriei 14A, Bucharest 013896