ENTER OUR UNIVERSE

Consultati calendarul claselor de grup!

Antrenati-va asemeni unui atlet! Consultati programul claselor de grup si includeti clasa favorita in rutina zilnica de antrenament!

Club

Deveniti membru Stejarii Country Club

In luna septembrie, la achizitionarea unui abonament anual, avem placerea de a va oferi un cadou la alegere.

Spa

Reshape Packages

Intampina toamna in cea mai buna forma fizica cu cele mai noi tehnologii pentru remodelare corporala de la Shiseido Spa!

CONTACT

Cu un design inovator, Stejarii Country Club ofera servicii integrate de sport, wellness si ospitalitate intr-un mediu distinct, cu un impact semnificativ asupra retelelor sociale si de business.

Evenimente MAI MULTE >

FUN BIKE RIDE / 10:00 – 12:30, Piscina exterioara
Club

Cele mai incitante rute sunt cele pe care nu le-ati explorat inca. Tindeti spre progress si pedalati pe ritmul muzicii! Acceptati provocarea lansata de Stejarii Country Club si participati la antrenamente de cycling intense de 50 de minute fiecare, cu o pauza de 10 minute intre sesiuni!

OUTDOOR FUN GAMES & AFTER PARTY / 10 AM – 3 PM
Club

Patru echipe de cate 12 jucatori, 4 antrenori de fitness care le vor conduce, multe activitati distractive in aer liber si o singura intrebare: cine va castiga? In aceasta toamna, nu ratati cea mai dinamica competitie in cadrul careia miscarea si jocurile pe terenurile sportive exterioare se imbina intr-un mix perfect!

HAVE FUN & RIDE A BIKE!
Club
01 septembrie 2018

La Stejarii Country Club, toamna debuteaza cu un super-eveniment care celebreaza miscarea in aer liber si pasiunea pentru ciclism!
Pe 1 septembrie intre orele 10.00 – 16.30, va asteptam sa testati noua generatie de biciclete Cannondale 2019!

Noutati MAI MULTE >

12 Rounds – Initiere in tehnici de box profesioniste / Din 24 septembrie

DECIDE. COMMIT. CONQUER. Programul 12 Rounds are ca obiectiv initierea in tehnicile de box profesionale, fiind un antrenament complet in care veti regasi atat tehnicile de baza, cat si conditionarea specifica. Scopul acestui program este de a va oferi la fiecare sedinta de antrenament posibilitatea de a invata si perfectiona loviturile de brate. Va puteti […]

Academii Sportive & Noi clase de grup pentru copii

La Stejarii Country Club, luna septembrie vine cu multa energie si oportunitati sportive distractive pentru cei mici! Va invitam sa descoperiti Academiile noastre sportive (Tenis, Inot, Karate Kyokushin & Kickboxing), precum si noile clase de grup pentru copii, special concepute pentru a raspunde nevoilor celor mici, atat din punct de vedere al dezvoltarii fizice armonioase, […]

Descoperiti Academia de Inot de la Stejarii Country Club!

IMPOSIBILUL ESTE DOAR TEMPORAR. TRANSFORMA FIECARE ZI INTR-UNA MEMORABILA Pentru copii, inotul reprezinta una dintre cele mai placute de forme de activitate fizica, datorita timpului indelungat petrecut in piscina, care stimuleaza activitatea cerebrala si sporeste performanta cognitiva a celor mici. Pe langa distractie insa, inotul reprezinta un exercitiu aerobic intens, favorizand oxigenarea creierului si antrenand […]

Stejarii Country Club

Singurul club din Romania cu un impact considerabil asupra networkingului social si de afaceri. Stejarii Country Club imbina perfect o selectie larga de facilitati de agrement si sportive, atat pentru adulti cat si pentru copii. Va invitam sa descoperiti toate serviciile pe care vi le punem la dispozitie!

Feature
Stejarii Ballroom
Feature
Fitness, Aerobic & Sporturi
Feature
Facilitati Spa

Virtual Tour

PARTENERI

STEJARII COUNTRY CLUB

Strada Jandarmeriei 14A, Bucharest 013896