ENTER OUR UNIVERSE

Consultati calendarul claselor de grup!

Antrenati-va asemeni unui atlet! Consultati programul claselor de grup si includeti clasa favorita in rutina zilnica de antrenament!

Club

Deveniti membru Stejarii Country Club

In luna noiembrie, la achizitionarea unui abonament anual, avem placerea de a va oferi un cadou personalizat.

Spa

Tratament facial de curatare si reconturare

In luna noiembrie, va invitam sa descoperiti cel mai nou tratament facial de la Shiseido Spa!

CONTACT

Cu un design inovator, Stejarii Country Club ofera servicii integrate de sport, wellness si ospitalitate intr-un mediu distinct, cu un impact semnificativ asupra retelelor sociale si de business.

Evenimente MAI MULTE >

CHALLENGE OF THE YEAR
Club
31 decembrie 2019

Va invitam sa participati la o competitie de fitness antrenanta, care va testa limitele dvs. fizice, motivandu-va sa le depasiti in fiecare luna.

Yoga & Vibrant Live Music
Club
17 noiembrie 2019

Cu fiecare respiratie si pas pe care il facem zilnic, putem ajunge mai aproape de starea deplina de pace si seninatate. Va invitam sa participati la o clasa speciala de yoga sustinuta in Studioul de Aerobic de Gloria Tone, in cadrul careia vei practica miscari de yoga si va veti insusi tehnici de relaxare a trupului si a mintii, totul pe acordurile senine, linistite ale muzicii live pe care o va interpreta invitata noastra speciala Petra, fondatoarea Circle Sound.

LEGENDARY GYMNASTICS SHOW
Club
16 noiembrie 2019

Fii tu insuti! Iesi in evidenta! Straluceste! Scoate la iveala culorile potentialului tau! Pe 16 noiembrie, incepand cu ora 11:00, va invitam sa ii urmariti pe tinerii gimnasti care se antreneaza cu Laura Cristache la Stejarii Country Club performand in cadrul unui spectacol de gimnastica colorat si energic.

Stejarii Country Club

Singurul club din Romania cu un impact considerabil asupra networkingului social si de afaceri. Stejarii Country Club imbina perfect o selectie larga de facilitati de agrement si sportive, atat pentru adulti cat si pentru copii. Va invitam sa descoperiti toate serviciile pe care vi le punem la dispozitie!

Feature
Stejarii Ballroom
Feature
Fitness, Aerobic & Sporturi
Feature
Facilitati Spa

Virtual Tour

PARTENERI

STEJARII COUNTRY CLUB

Strada Jandarmeriei 14A, Bucharest 013896