ENTER OUR UNIVERSE

Consultati calendarul claselor de grup!

Antrenati-va asemeni unui atlet! Consultati programul claselor de grup si includeti clasa favorita in rutina zilnica de antrenament!

Spa

Oferta lunii februarie

Oferiti-va timp pentru voi. Relaxati-va si lasati-va simturile sa fie rasfatate, bucurandu-va de tratamente împreuna, în camera VIP.

CONTACT

Cu un design inovator, Stejarii Country Club ofera servicii integrate de sport, wellness si ospitalitate intr-un mediu distinct, cu un impact semnificativ asupra retelelor sociale si de business.

Evenimente MAI MULTE >

Brunch de primavara
Poolclub
01 martie 2020

In sfarsit, primavara e aici! Si ce modalitate mai buna de a-i ura „Bun venit!” decat printr-un Brunch delicios si plin de buna dispozitie?

LIVE MUSIC NIGHT
Poolclub
27 februarie 2020

Weekendul incepe joi la Stejarii Pool Club!Pe 27 februarie incepand cu ora 20:00, va invitam sa va bucurati de o seara relaxanta in care sa ascultati cea mai buna muzica live in interpretarea artistilor Flavian & Ana Marcus si sa va delectati cu cele mai bune sortimente de vin din meniul nostru!

Stejarii Country Club

Singurul club din Romania cu un impact considerabil asupra networkingului social si de afaceri. Stejarii Country Club imbina perfect o selectie larga de facilitati de agrement si sportive, atat pentru adulti cat si pentru copii. Va invitam sa descoperiti toate serviciile pe care vi le punem la dispozitie!

Feature
Stejarii Ballroom
Feature
Fitness, Aerobic & Sporturi
Feature
Facilitati Spa

Virtual Tour

PARTENERI

STEJARII COUNTRY CLUB

Strada Jandarmeriei 14A, Bucharest 013896