ENTER OUR UNIVERSE

Consultati calendarul claselor de grup!

Antrenati-va asemeni unui atlet! Consultati programul claselor de grup si includeti clasa favorita in rutina zilnica de antrenament!

CONTACT

Cu un design inovator, Stejarii Country Club ofera servicii integrate de sport, wellness si ospitalitate intr-un mediu distinct, cu un impact semnificativ asupra retelelor sociale si de business.

Evenimente MAI MULTE >

Stejarii Country Club

Singurul club din Romania cu un impact considerabil asupra networkingului social si de afaceri. Stejarii Country Club imbina perfect o selectie larga de facilitati de agrement si sportive, atat pentru adulti cat si pentru copii. Va invitam sa descoperiti toate serviciile pe care vi le punem la dispozitie!

Virtual Tour

PARTENERI

STEJARII COUNTRY CLUB

Strada Jandarmeriei 14A, Bucharest 013896

Accesul in incinta Stejarii Country Club este permis doar persoanelor care prezinta certificat digital in format electronic sau tiparit, valabil:

persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv

persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore

persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul

Programul de functionare al clubului

Luni – Vineri: 06:00 – 22:00
Sambata – Duminica: 08:00 – 21:00