12 Rounds – Initiere in tehnici de box profesioniste / Din 24 septembrie

19 septembrie 2018

DECIDE. COMMIT. CONQUER.

Programul 12 Rounds are ca obiectiv initierea in tehnicile de box profesionale, fiind un antrenament complet in care veti regasi atat tehnicile de baza, cat si conditionarea specifica. Scopul acestui program este de a va oferi la fiecare sedinta de antrenament posibilitatea de a invata si perfectiona loviturile de brate. Va puteti astepta la un antrenament dur, dar distractiv, care include instructiuni specifice din box.

Printre principalele beneficii ale programului 12 Rounds se numara eliberarea tensiunii si a stresului, arderea rapida a caloriilor si dezvoltarea rezistentei musculare, imbunatatirea capacitatii de concentrare si intarirea articulatiilor si a ligamentelor.

STRUCTURA CLASEI

Clasa programului 12 Rounds dureaza 60 minute si cuprinde partea de incalzire, 12 runde a cate 3 minute cu pauza de 1 minut intre ele si partea finala de revenire (stretching, tehnici de respiratie).

ORAR BOX

Luni, miercuri: 18:00 – 19:00

PRETURI*

10 sesiuni (2 luni) – 200 EURO

*Plata se va face in RON la cursul BNR din ziua emiterii facturii.

Related

Academii Sportive & Noi clase de grup pentru copii

La Stejarii Country Club, luna septembrie vine cu multa energie si oportunitati sportive distractive pentru cei mici! Va invitam sa descoperiti Academiile noastre sportive (Tenis, Inot,...