Academii Sportive & Noi clase de grup pentru copii

9 septembrie 2018

La Stejarii Country Club, luna septembrie vine cu multa energie si oportunitati sportive distractive pentru cei mici! Va invitam sa descoperiti Academiile noastre sportive (Tenis, Inot, Karate Kyokushin & Kickboxing), precum si noile clase de grup pentru copii, special concepute pentru a raspunde nevoilor celor mici, atat din punct de vedere al dezvoltarii fizice armonioase, cat si pentru a le imbunatati coordonarea, rezistenta si forta.

ACADEMIILE SPORTIVE

Scopul Academiilor Sportive de la Stejarii Country Club este de a forma buni atleti care sa obtina performante sportive excelente in domeniul in care se pregatesc. Astfel, copiii vor invata sa isi canalizeze in mod constient energia zilnica pentru a obtine rezultate deosebite si a-si depasi propiile limite. Indiferent daca cei mici practica sportul ca pe un hobby sau la un nivel profesionist, cursurile Academiilor Sportive dezvolta intr-o maniera echilibrata calitatile motrice ale acestora (viteza, forta, mobilitate, coordonare si agilitate), urmarind sa slefuiasca caracterul si sa ii ajuta pe copii sa adopte un stil de viata activ si sanatos.

TENIS*

Practicat in  mod frecvent, tenisul le ofera celor mici provocari fizice si mentale care sa ii motiveze sa devina cea mai buna versiune a lor. Copiii vor dobandi abilitati tehnice complexe, coordonare, viteza, agilitate, flexibilitate, dar și abilitati sociale si de lucru in echipa.

INOT*

Dincolo de faptul ca reprezinta o abilitate care poate salva vieti in anumite circumstante, inotul este un exercițiu social care ii ajuta pe cei mici sa fie mereu in forma. Totodata, inotul reprezinta un antrenament excelent cardiovascular care promoveaza sanatatea inimii si a plamanilor si imbunatateste forta, echilibrul si postura copiilor.

* Inscrieri disponibile numai pentru membri.

KARATE KYOKUSHIN **

Cursurile de Karate Kyokushin combina toate beneficiile artelor martiiale traditionale (disciplina, curtoazia, auto-controlul, increderea, caracterul, munca in echipa si concentrarea), cu beneficiile unui program de auto-aparare eficienta (creșterea gradului de constientizare a pericolului, siguranta și practici de auto-aparare).

KICKBOXING **

Copiii iubesc in mod natural miscarea. De ce sa nu profitati de nevoia lor continua de a sari si a-si manifesta energia? Kickboxing-ul este antrenamentul perfect pentru copii pentru ca acestia sa obtina un echilibru mai bun, putere și agilitate, reprezentand totodata si un exercitiu eficient de autoaparare si conturare a musculaturii. De asemenea, cursurile de kickboxing reprezinta o modalitate interesanta de a adauga mai multa siguranta in viata celor mici, oferindu-le un mediu care fortifica increderea in sine.

** Inscrieri disponibile pentru membri si non-membri.

CLASE DE GRUP PENTRU COPII

ZUMBA (5-12 ANI)

Zumba este un antrenament dinamic pe ritmurile de muzica latino-americana, cum ar fi salsa, merengue, bachata si flamenco ce combina miscarile de dans, exercitiile de fitness si distractia intr-o modalitate unica de a-l mentine pe cel mic in forma si a-l incarca cu multa energie pozitiva. Clasele de Zumba permit orientarea copiilor spre un stil de viata sanatos in care miscarea este un element central, iar pentru ca este vorba despre o activitate de grup care le permite sa se miste in voie pe muzica alaturi de grupul de prieteni, acestia vor percepe orele de aerobic ca pe joc captivant care le dezvolta coordonarea, echilibrul, memoria, creativitatea, disciplina.

MOVE AND BALANCE (5-12 ANI & 9-15 ANI)

Miscarea este modul principal prin care copiii invata si se dezvolta in primii ani de viata. Un copil care invata sa isi controleze corpul de la o varsta frageda va deprinde abilitati si isi va dezvolta mobilitatea, putand practica mai tarziu cu multa usurinta orice tip de sport.

Programul Move and Balance are ca principal obiectiv dezvoltarea armonioasa a corpului copiilor prin exercitii de gimnastica, yoga si mindfulness, dar totodata ii ajuta sa se relaxeze si sa isi controleze mai bine emotiile.  Cei mici vor invata cum sa se rostogoleasca, cum sa stea in maini, sa faca roata, sa sara coarda, sa se joace cu panglica si cu cercurile, sa faca podul, dobandind flexibilitate si o mai buna capacitate de coordonare a propriului trup, beneficiind totodata si de componenta sociala a lucrului in echipa.

AQUA GAMES (5-12 ANI)

O baie in piscina este de cele mai multe ori suficienta pentru a aduce celor mici zambete entuziaste si multa buna dispozitie a copiilor. Insa atunci cand timpul petrecut in piscina este combinat si cu diverse jocuri, competitii individuale sau stafete, hohotele de ras si distractia se intensifica, oferind copiilor experiente memorabile. In cadrul antrenamentelor de Aqua Games de la Stejarii Country Club, cei mici isi perfectioneaza tehnicile de inot si se bucura de o multime de beneficii asupra starii de sanatate.

DANS (7-12 ANI)

Clasele de dans de la Stejarii Country Club combina diferite stiluri de dans pentru a-i face pe micutii dansatori sa se bucure pe deplin de miscare, sa isi dezvolte latura creativa si sa petreaca timpul liber intr-un mod educational si distractiv. Copiii care au un simt al ritmului dezvoltat vor iubi cu siguranta clasele de dans, care ii ajuta sa isi dezvolte propriile miscari, sa aiba mai multa incredere in ei insisi si sa se bucure din plin de fiecare moment petrecut in studioul de dans.

YOGA (7-12 ANI)

Cursurile de Yoga pentru copii reprezinta o terapie prin miscare care ajuta la dezvoltarea sistemului nervos si imbunatateste capacitatea de coordonare si intregul echilibru static si dinamic. Practicat in mod frecvent, acest tip de antrenament combate obezitatea, dezvolta puterea fizica, flexibilitatea si rezistenta la efort si sporeste puterea de concentrare a celor mici, incarcandu-i cu multe energie pozitiva.

***Inscrieri la Concierge.

****Zumba, Aqua Games, Yoga, Move and Balance, Dance sunt clase gratuite doar pentru membrii Stejarii Country Club.

Related