Selectii Academii Sportive (inot, tenis, gimnastica)

Academiile Sportive de tenis, inot și gimnastica de la Stejarii Country Club au ca obiectiv principal promovarea sportului in randul copiilor și identificarea viitorilor campioni. Selectiile se adreseaza copiilor pasionati de sport, fara a fi practicat anterior tenisul, inotul sau gimnastica.

Pentru a incuraja performantele sportive ale celor mici, copiii care in urma preselectiilor se vor afla in primul sfert al clasamentului pentru o anumita disciplina, vor beneficia gratuit de participarea la antrenamentele din cadrul Academiei pentru disciplina sportiva respectiva. Restul copiilor selectionati la una dintre disciplinele sportive pot participa, contra cost, la antrenamentele din cadrul Academiei pentru disciplina sportiva respectiva. Pretul pentru un participant/disciplina sportiva este de 300 lei/4 saptamani, TVA inclus.

In perioada octombrie 2019 – septembrie 2020, de doua ori pe saptamana, Stejarii Country Club va gazdui pentru selectionati lectii de grup cu instructori profesionisti, oferind terenuri de antrenament/acces la piscina interioara, rachete de tenis și mingi/echipament specific pentru inot si gimnastica.

Preselectii – 19 octombrie 2019

Inot (7-8 ani): 9.00 – 11.00

Gimnastica (5-9 ani): 11.00 – 12.00

Tenis – Academia Sportiva Simona Halep (7-8 ani): 12.00 – 14.00

Pentru inscrieri, va rugam sa transmiteti urmatoarele informatii:

  • Numele și prenumele copilului;
  • Data nașterii;
  • Adresa;
  • Numele, prenumele, telefonul și e-mailul parintelui / reprezentantului legal;
  • Aviz medical cu mentiunea: „ Apt pentru efort”;
  • Aviz medical epidemiologic (doar in cazul selectiilor de inot).

*Va rugam ca la selectie sa aduceti formularul de inscriere completat. Acesta poate fi descarcat de AICI sau poate fi ridicat direct de la receptia Stejarii Country Club.

Inscrieri la adresa de email concierge@stejariicountryclub.ro pana pe 17 octombrie, in limita a 120 de persoane per sport. Contact: 0744 332 155

Evenimente MAI MULTE >

CHALLENGE OF THE YEAR
Club
31 decembrie 2019

Va invitam sa participati la o competitie de fitness antrenanta, care va testa limitele dvs. fizice, motivandu-va sa le depasiti in fiecare luna.

Yoga & Vibrant Live Music
Club
17 noiembrie 2019

Cu fiecare respiratie si pas pe care il facem zilnic, putem ajunge mai aproape de starea deplina de pace si seninatate. Va invitam sa participati la o clasa speciala de yoga sustinuta in Studioul de Aerobic de Gloria Tone, in cadrul careia vei practica miscari de yoga si va veti insusi tehnici de relaxare a trupului si a mintii, totul pe acordurile senine, linistite ale muzicii live pe care o va interpreta invitata noastra speciala Petra, fondatoarea Circle Sound.

LEGENDARY GYMNASTICS SHOW
Club
16 noiembrie 2019

Fii tu insuti! Iesi in evidenta! Straluceste! Scoate la iveala culorile potentialului tau! Pe 16 noiembrie, incepand cu ora 11:00, va invitam sa ii urmariti pe tinerii gimnasti care se antreneaza cu Laura Cristache la Stejarii Country Club performand in cadrul unui spectacol de gimnastica colorat si energic.