Fall/Winter Beauty Trends by Shiseido Spa & Beauty District

12 November 2018

In noul sezon toamna – iarna 2018 – 2019 se poarta curajul de a iesi in evidenta si de a experimenta noi look-uri care sa impresioneze. Indiferent daca este vorba de make-up, manichiura sau hairstyle, noile tendinte in domeniul frumusetii sunt diversificate si ne permit sa gasim printre ele  cel putin un stil care ni se potriveste.

Luni, 12 noiembrie, va invitam sa va alaturati unei incursiuni fascinante in lumea frumusetii feminine alaturi de expertii Shiseido Spa si Beauty District, in cadrul careia veti descoperi ultimele tendinte ale sezonului, precum si cele mai noi produse cosmetice si de ingrijire de la Shiseido.

Pe durata evenimentului, Lucica Istrate, Training Manager Shiseido Spa, va fi ghidul dvs. in lumea Shiseido Spa si va prezenta cele mai noi produse cosmetice lansate de Shiseido. Daciana Ispir, nutritionist, va expune ulterior etapele si beneficiile Metabolic Balance, cel mai utilizat program din Europa pentru reglarea metabolismului si a greutatii corporale.

La finalul serii, fondatorii Beauty District Sorin Stratulat (Hair Stylist) si Catalina Stoica (Nail Expert) vor prezenta cele mai noi trenduri in materie de machiaj, coafura si manichiura si vor oferi sfaturi utile pentru un look stralucitor.

Simturile dvs. vor fi rasfatate de partenerii nostri HeidiMoët & ChandonDomeniul Muntean si Aqua Carpatica.

Inscrieri la Receptia Shiseido Spa: +40 744 332 286.

Related